|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Vosvos
|
=Arkadaşlar 4x100 olan bi aracımızın ölçüsünü 5 e çevirmek istiyoruz, kullanacağımız flans minimum kaç mm geniışliğinde olmalıdır kaç mm den sonrası sıkıntı yaratır,benim araştırdığım kulaktan dolma bilgilerle 150mm ideal die duydum ama?
=Açıkçası ben tosbada ölçümü 4 den 5 e çevirdim fakat spacer olarakta lazım olduğu için ön 4 arka 11 cm dışarı atıyor, =Bize şuan min ölçüler lazım , e tabi maliyetinide çıkarabilecek olan vrsada çok seviniriz, Şimdiden ilginiz için teşekkürler, Saygılar. __________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() Son Düzenleyen oguzhan999; 26-10-2011 22:36. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: akbil
|
oguzhan denondu galıba bı pm at ıstersen kendı cnc tezgahı vardı işliyodu ve hesap kıtapta bılıyo hıc ugrasma
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
Eyw çok tesekkr ettimm , atıyorum
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Bijonu yada somunu 10 tam tur sıktırmak lazım.
Kabaca |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Ben de düsünüyorum
![]() 4x100 takacak jant kalmadı artık
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
edit:10-15 mm bence yeterli
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
Son Düzenleyen halilkarakas; 27-10-2011 00:34. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
en az 12mm oluyo diye biliyorum oğuzhan ama garanti olsun diye 15mm yaptırın en temizi
__________________________________ PSN: ZGRERN www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bu aralar bende bunu düşünmeye başladım 108 i 100 e cevirsemmi diye ama ne kadar sağlıklı olur :S
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
15mm den aşağı yaptırma, yapacak birini bulamazsan haberleşelim
hallederiz illaki..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
bendekiler 25 mm kalınlığı ama çok ağır yaa bide gömme bijonlu.. flanş 4 bijonla göbeğe jantta orjinal bijonla flanşa takılıyo yani 32 bijon yapıyo.. çok fazlaymış bee şimdi farkettim
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: GOLF MK2 (FADIL) otuzdört'FAD'kırküç
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
yoo sıkıntısız kullanıyorum normal flaşlardan daha sağlıklı direk bijona yüklenilmiyo tek sorun jant ebatı büyüdüğü için yakıt arttı çekiş azaldı doğal olarak.
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Arkadaşın konusunu kullanmak gibi olucak kendisi kusura bakmasın ama bir arada olsun bu da; Eğer elimizde tek bijonlu yarış jantı var ise, bu durumda porya komplemi değişiyor yoksa yine uygun bir flanş ile halledilebiliyor mu? Eğer hallediliyorsa kaç mm dışarı taşıyor jant bir de bunu öğrensem süper olucak
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
normaldede 10 turmu sıkılıyor acaba bilmediğimden soruyorum, hiç sorma yavuz abi özellikle büyük ölçülerde 17"18" hiç jant yok takılacak bu konu senin işinede yarar ![]() yavuzcum sen bi fiyat araştırması yapıp bana dönebilirmisin , maliyette önemli sende yaptırabiliriz tabi __________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Oguzhan bana denon yapti kardesim min olcu 15mm benimkide 4-108 di 4-100 yapti saplamali gayet memnunum bilgin olsun
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
teşekkür ediyorum
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Bende bunu dusunuyorum ama ne kadar saglikli ne kadar sikintisiz olur onu merak ediyorum,bide ne kadar a mal oldu?
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
4x100 den 4x108 e elımde hazır yapılmış 20mm lık speacerlar var bır takım, cok uygun fıyata saplamaları üzerinde verıcem bı kenara yaz
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|