bahadırın bmw de 19 jantta kullandıkk zayıfffff 1 yılda dağıldı ....
Printable View
Abi yalnız onlar runflat olabilir.bambaşka bişey o eger öleyse
Baran continental bayisi var tanıdık da ben sana gösterdiğim lastiği tavsiye ediyorum..
Yokohama takmam conti yada pirelli alıcam sanırım.
Ucuz grup derseniz Toyo tavsiye edebilirim Sizin ölçülerinizde büyük bir ihtimal proxes 4 deseninde bulabilirsiniz uzak doğuların içlerinde en kaliteli olan lastik bence. T1R da kullandım daha güzeldir ama hala üretiliyormu bilmiyorum. Dikkatli kullanırım derseniz Continental de güzel ama kolay balon yapıyor michelin gibi yumuşak hamurlu. Geriye alternatif pzero kalıyor fiyat olarak yüksek 3 sene içinde 60.000 km yapıp lastiği bitirebilicekseniz bence verilen parayı hak edicek bir lastik.
Acıkcası adrenalinler takılalı 20bin oldu keyfi değiştiriyorum lastiği hırpalamadan kullanırım.Benım için fiyatından cok kalitesi tutuşu önemli.Dogrusu herkez farklı birşey sölediğinden kafam karıştı.Anladığım kadarıyla okuduğum kadarıyla sagda solda ;
Bridgestone 001_tavsiye etmeyen yok ama ben bridgestone istemiorm adrenalinden sonra :)
Continantal sc3 _tavsiye ediliyor tutuşu iyi yalnız kısa ümürlü ve balon riski var
Pirelli_ halen okuyorum fakat genel mutlu gibi görünüyor
Pzero al kurtul dertten :D
contiden şaşma dün gece kar lastikleri takılı e serisi ile kamyonun altına giriyordum az daha çok şükür atlattım lastik çok önemli kötü lastik botla koşan adama benzer conti tak devam et
Baran ben P zero Nero, Adrenaline ve TOYO Proxes4 kullandim, su an Toyo kullaniyorum.
Adrenalin en kotuleri bence. P Zero Nero sicak-soguk-yagmur farketmeksizin cok memnun ediyordu. Toyo Proxes4 ise hayran kaldigim bir lastik oldu ozellikle digerlerinden daha uygun olmasi sebebiyle. Kuruda isitmak icin ugrasmiyorsun hep yapisiyor, islakta da fazlasiyla iyi :) Tavsiye ederim onu da bulabilirsen
Continental Sport Contact 3 'den ötesi yalan.. Al keyfine bak. Tutmazsa getir ben alırım. Islakta kuruda her şartta m3'de kullanıyorum. 1 defa bile şaka yapmadı. aksine şaşırtmaya devam ediyor.
Contı. lerin ömürleri hakkında hep sıkıntı var fakat ben pek performanslı kullanmıyorum hırpalamıyorum lastikleri ve bana 25.000km iyi performans gösterse öpüp başıma koyarım cunku araba 3 senedir bende 22.000km yenı oldu.
Bridgestone Adrenalin RE002 güzel lastik tavsiye ederim.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...92396333_n.jpg
Michelin Pilot Sport 3 kullanıyorum.20 bin km oldu.ufaktan sıkıntılar başlıyor. Sanırım bundan sonraki lastiğim S001 olacak. Tavsiye Ederim.