sa arkadaşlar aracımn fren balataları bittiği için değiştrmek istiyorm fakat orjinali ile değil daha kaliteli bi parça kullanmak istiyorum örneğin brembo enkei tarzında. önerileriniz nelerdir? cevaplarnz için şimdiden teşekkürler...
sa arkadaşlar aracımn fren balataları bittiği için değiştrmek istiyorm fakat orjinali ile değil daha kaliteli bi parça kullanmak istiyorum örneğin brembo enkei tarzında. önerileriniz nelerdir? cevaplarnz için şimdiden teşekkürler...
şimdi brembonun sitesinden baktım brembo p59 052 kodlu balata uygun benm aracıma fakat googlede aradığm zaman türkiyede satan bi yer bulamadm ayrıca performansı nasıldır?
EBC Balatalarını kullanabilirsiniz... Gayet başarılı ve iyi bir tercih olur...
Opel konusunda belki elinde hazır stoğu olabilir...
0216 545 77 05
Opel Tech Servis
Selim Usta
Fiyat/Performans olarak düşünmelisiniz bir de.
1.3 cdti aracınızda bremboya atıyorum 10TL veriyorsanız, EBC ye de 5TL veriyorsanız; EBC yi tercih etmeniz daha doğru olacaktır...
Bence fiyat/performans olarak değerlendirin. EBC de en az brembo kadar kalitelidir
Ben ve etrafımda birçok kişi olarak 200+hp arabalarda EBC kullandık, hala da kullanıyoruz, bizi gayet tatmin etti
bence EBC daha mantıklı bir karar olacaktır...
yaw ebc falan istemiyorum. brembo alıcam fakat hangi modelini almalıyım onu soruyorum. ve nereden alabilirm ?
oem diske brembo balatanın ne faydası olacak ki ? al oem gitsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)