kullanımda fark ettımı gereksız sekmeler zıplamalar ve sertlık var denılıyor..oyle bır sorun yasadınızmı?
gayet memnunum yaylarımdan,orjinel H&R olmasına dikkat edin fiyatları zaten 195 ile 210 euro arasında daha düşük fiyattakilerde sıkıntı yaşayan arkadaşlar oldu,açıkcası orjinellerden daha yumuşak oldu diyebilirim..
-be yourself everyone else is taken.
olur dostum. 5 cm yay Takmanızı Polo'yu 2 yıldır kullanan biri olarak kesinlikle sağlıklı bulmuyorum![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
sürtme gibi bi sıkıntı hiç olmuyorda sekme ve cukurlara cook sert düşme yaşıyorsun... Acaba bu kule buradan nezaman cıkacak diye düşüncelere sürüklüyor ama güzel basıyor ne yalan söyliyim =)
3.5 al dostum yeterli aile arabasıysa.. gerçekten 5 cm ve 17 jant baya sıkıntılıydı yok mu cewrende bi kullan dene istersen.. bizim coğu arkadaş gidip coil yaptırdı ve cook memnunlardı öyle bişey yaptır istersen
karar senin takınca yorumlarını yaz buraya =)
tein nerden buldun yawalman arabasına yaymı üretmiş ben piyasada hiç görmedim
hadi bakalım bekliyorm yarını
Yaylari taktim suanlik cok memnunum bekledigimden biraz daha az dustu ama yol tutus sekme basiklik tam tadinda tein i tavsiye edebilirim..
Konuyu güncelleyelim,
1.2 TDi'ımızda 16" jant + 205/45R16 lastik ölçüsüne geçiş yapacağız, 25-35mm lik yaylardan hangi marka önerir kullanıcılar? Amaç, orj 14" leri söküp 16 ları takınca artan lastik-çamurluk aralığı kapansın yeter
Aklımdaki Eibach açıkçası en ideali gibi görünüyor şuan için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)