User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: c4 ünde 307 sinde yay kullanan

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

c4 ünde 307 sinde yay kullanan

Arkadaşlar yazın c4 aldım , niyeyse herşeyinden memnun olmama ramen benimseyememiştim bi türlü.Belki mercedesle uğraşmaktan buna vakit kalmadığından , belkide ceratoyu çok sevmeme ramen satmak durumunda kalmamdan...bilemiyorum.Onun için mazot koyup gezmenin ötesine geçmedim.Ama mantıklı düşündüğüm noktada şekli şemali tüketimi gidişi fiyat aralığıyla sevmem gerektiğine karar verdim Ağır bakım km si geldi , onuda hallettikten sonra artık yazılım , yay , direksiyon vss ufak ufak bişeyler yapayım diyorum..

üzerinde benden önceki sahibinin taktığı jantlar var , markasını tipini bilmem ama kötü gelmiyor gözüme,,,bu ilk ve tek fotosu

Esp nin de yardımı ile yol tutuşundan gerçekten memnun olsamda hem biraz basılması , hemde yol tutşa katkısı olması amaçlı yay ile biraz alçaltayım diyorum.5 likte hangi markayı tavsiye edersiniz?307 sinde (yürüyeninin aynı olduğunu düşünüyorum) - c4 ünde kullanan memnun olan veya olmayanlar deneyimlerini paylaşabilirmi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bi ara yay aramıştım zamanında ama bulamamıştım. Faberge'de var sanırım yay.. 307 ile yürüyenleri aynı.. Eğer bulabilirsen 307 yayı c4 içinde olur..

İzmit cantürk'ü de önerebilirim.. Kararında dip basmadan bi işlem uygulanabilir..

Jem89
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ahmet bence araç kalıcıysa eğer Citroen'in 17" jantlarını satıyorlar onlardan alıp tak derim Birtane yeşil var dolanıyor buralarda çok şık duruyor hafif basık ve oem jant var üstünde.
    Peugeot üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 900 TL Mağazadan satılık sıfır - 65550608
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk baslarda bu vardı aklımda ama sonra c4 vts janti hoşuma gitmeye başladı.değiştirirsem bunu bulurum...ama üzerindekiler de cok kötü sayılmaz.hondanin bi modelinin jantini çağrıştırıyo bana ama hangisi olduunu unuttum.

m232.photobucket.com/image/c4%20vts%20wheel/Nufc_Ross/CITROENC4WHEELS001.jpg.html?src=www#pb_complete

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 5500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bi ara yay aramıştım zamanında ama bulamamıştım. Faberge'de var sanırım yay.. 307 ile yürüyenleri aynı.. Eğer bulabilirsen 307 yayı c4 içinde olur..

İzmit cantürk'ü de önerebilirim.. Kararında dip basmadan bi işlem uygulanabilir..

Jem89

Evet benim aracimda eibach 5cm yay vardi ama su anda fk coilover kullaniyorum. Eibach gercekten cok konforluydu ama arka amortisorlerimi 2defa patlatti, zaten bizim arka amortisorler com dandikti. Bende coile gecme karari aldim ve cok memnunum. Durum varsa hic ugrasma direk coile gec, hem 5cm neredeyse hic dusurmuyor, hemde arkalari patlatiyor. İlk zamanlarda yay varken fotolarini goren yay taksan iyi olur diye yorumlar bile aliyordum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjınal jantlarda eıbach 5cm kullandım aynen arkalarda miller tepelere özellikle çok vuruyordu fazla dayanmaz patlatırdı da sattık gıttı oyle ıste
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

dzkul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben aracımda HR ın 6 lıklarını kullandım uzun süre gayet memnundum sonrasında koni coil e geçiş yaptık HR ı tavsiye ederim gayet iyi .

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende şuanda koni sarı amortisörü ve h&r nin yayı var yay mükemmel ama koninin ayarları sert oldu çok vuruyor araba kütür kütür 5 lik yay var bendede ama yeterince basmadı arabayı arabayıda görmek istersen googleye demo car c4 yaz çıkıyor
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pug- Citröen grubu kolay kolay düşmüyor, coilden şaşma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok masraf yapasım yok açıkçası ama coillerin piyaası ne alemde tahmini?

En kötü eibach iyidir diyosunuz doğrudur dimi?

(bu arada şüpheliyim yay varmı bunda diye...Tamam yüksek araç ama konfor sıfır.İnce yanağın katkısıyla gayet sert araç ve arkadan sesler geliyo inceden.Perşembe baktırıcma yürüyene , yay takmadan tırtlamış olabilir amortisörler.)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)