User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: Polo 6r coilover

DogukanYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Polo 6r coilover

2012 model polo 6r aracım var yay dusunuyordum kullananlardan pek memnun olmadıklarını duydum canturk coiloverı tavsıye edenler oldu aramızda yaptıran varmı canturkte coilover 6r aracına memnunmusunuz?

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz önce siparişi verildi

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KartaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz önce siparişi verildi
    Canturk'e Antalya'dan mi siparis verdin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canturk'e Antalya'dan mi siparis verdin?
    Evet tarık yapcak bişey yok

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banada bı takim lazım tarik naapsak bilmiyorum sanayi ısı biraz düşündürüyor ?
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben cok memnunum Gokhan, para sizin araba sizin ama kendi adima tavsiye ederim, onlere coilover, arkaya da spor yay.

Arkaya da coilover yaptirilabilir aslinda, 800-900'e gelir, en ucuz JOM mom coiller zaten 1200 lira ve cok sertler.

Evet tarık yapcak bişey yok
    Uzaktan siparis verip cok sikinti yasayanlar oldu.

Ben sanayi isinde arabayi goturup yaptirma taraftariydim, o tecrubeleri duyunca da iyice emin oldum kendimden

Insallah sorun yasamazsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suanda bende o konuda tereddüt yaşıyorum insallah bir sorun yaşamayız arkadaşın ilgi alakasından da yaptığı işin arkasında duracağını hissettim bakalım ne olacak. Bu arada canturke yakın bi arkadaş varsa ilgilenirse cok hayır duamı alır

Bu arada sen taktırdıktan sonra her hangi bir sorunla karşılaşıp tekrar gitme durumunda kaldın mı ? Sanırım takana kadar uykusuz geceler beni bekliyor

arteus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben cok memnunum Gokhan, para sizin araba sizin ama kendi adima tavsiye ederim, onlere coilover, arkaya da spor yay.

Arkaya da coilover yaptirilabilir aslinda, 800-900'e gelir, en ucuz JOM mom coiller zaten 1200 lira ve cok sertler.
    Valla bende 800 - 900 sanayi işi yaptırana kadar 1200 - 1300 liraya araca birebir uygun marka bir coil almak daha mantıklı diyorum
    Gökhan CEYLAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökhan abi polodaki coiloverlarla şimdiki h&r coilover arasında ne kadar sertlik farkı var?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suanda bende o konuda tereddüt yaşıyorum insallah bir sorun yaşamayız arkadaşın ilgi alakasından da yaptığı işin arkasında duracağını hissettim bakalım ne olacak. Bu arada canturke yakın bi arkadaş varsa ilgilenirse cok hayır duamı alır

Bu arada sen taktırdıktan sonra her hangi bir sorunla karşılaşıp tekrar gitme durumunda kaldın mı ? Sanırım takana kadar uykusuz geceler beni bekliyor
    Ilgi alaka iyi de bi sorun olsa geri gonder-al derken canindan bezeceksin kardesim, o isler sikinti. Arabayi goturme imkanin olsa keske, orada bakarsin sertligini vs. sevmezsen ayarlatirsin aninda, bi ses mes bir sey yaparsa degistirirsin. 1 kerede halletmis olursun.

Umarim her sey mukemmel olur, ama yine de baska dusunen arkadaslar icin bi uyari niteliginde olsun diye yaziyorum, hevesini kirmak degil amacim.

Bi sorun olursa diye kargo masraflarini konusunu iyi konus, cebinden kurus cikartma.
    Alıntı arteus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bende 800 - 900 sanayi işi yaptırana kadar 1200 - 1300 liraya araca birebir uygun marka bir coil almak daha mantıklı diyorum
    O marka coilli araclari da kullandim, insani canindan bezdirecek sertligi var Almisken KW-Eibach-H&R tarzi bir sey alinamiyorsa ve bana benzer sekilde limitte basiklik seven arkadaslar icin sanayi yapimi yine en uygunu. Konfor olarak ben gercekten cok memnunum Ki gercekten kutuk gibi bir arabayi oyle gostermeye de calismiyorum, objektifim bu konuda ve binenler de genelde oyle soyluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilgi alaka iyi de bi sorun olsa geri gonder-al derken canindan bezeceksin kardesim, o isler sikinti. Arabayi goturme imkanin olsa keske, orada bakarsin sertligini vs. sevmezsen ayarlatirsin aninda, bi ses mes bir sey yaparsa degistirirsin. 1 kerede halletmis olursun.

Umarim her sey mukemmel olur, ama yine de baska dusunen arkadaslar icin bi uyari niteliginde olsun diye yaziyorum, hevesini kirmak degil amacim.

Bi sorun olursa diye kargo masraflarini konusunu iyi konus, cebinden kurus cikartma.

O marka coilli araclari da kullandim, insani canindan bezdirecek sertligi var Almisken KW-Eibach-H&R tarzi bir sey alinamiyorsa ve bana benzer sekilde limitte basiklik seven arkadaslar icin sanayi yapimi yine en uygunu. Konfor olarak ben gercekten cok memnunum Ki gercekten kutuk gibi bir arabayi oyle gostermeye de calismiyorum, objektifim bu konuda ve binenler de genelde oyle soyluyor.
    Evet kargo olayını dediğin gibi garantiye almak lazım Bendeki bu şansla çöle düşsem kutup ayısı cıkar karşıma ama bakıcaz artık Bu arada sitede cantürk ile birebir muhabbeti olan arkadaş varmı acaba ?

sinan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aracın sertlıgınden dolayı coile karar verdım artık orjınal yay ve amortisörlerı gercekten kutuk gıbı canturk fıyat olarak uyguna gelıyor fakat sorun acarmı dıe dusunuyorum oyuzden kw dusunuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cantürk hakkında dün baya bir araştırma yaptım memnun değilim diyen internette bizlerle paylaşan arkadaş göremedim. Tarık da tavsiye edince kararımı verdim umarım pişman olmam. Pazartesi kargoya verebileceğini söyledi 2 takım ön sipariş verdim arkadaşımın polosuna da takıcaz kullanmaya başladığım zaman bende izlenimlerimi paylaşırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)