Aracıma spor yay taktırdım ama sağ taraftan lık lık ses geliyor 5 lik yaylar hortum geçiri diyorlar komple mi geçirmem gerekiyor sadece başınamı ? komple geçirirsem araç yükselecek ? yardımlarınızı bekliyorum
Aracıma spor yay taktırdım ama sağ taraftan lık lık ses geliyor 5 lik yaylar hortum geçiri diyorlar komple mi geçirmem gerekiyor sadece başınamı ? komple geçirirsem araç yükselecek ? yardımlarınızı bekliyorum
yarım baklaya geçirsen alt ve üst olmak üzere yeterli olur sanırım takozlara denk gelecek şekilde
artık corc-i zamanıcdti
foto varmı basıklık ne alemde
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
alt üst 1 er baklaya yapın garanti olsun![]()
http://www.techturkey.com/forum/otom...partner-6.html
konusunun devaminda var yayli hali
artık corc-i zamanıcdti
5cm yaylar sıkıntı yaratıyo ses konusunda kendı aracımdada kullandım 1ay duramadım sesden cıkardım hemen
sesin gideceği garanti olmaz acaba ne şekilde vuruyo yay bir birine bazen hortum takılıyo ses bir süre sonra tekrar başlıyo reno 12 helezon yay hortumu takmıştım ben ama yaylar birbirine çok vurmuyodu.
Sesin tek taraftan gelmeside ilginç eğer yaydansa araç esnediğinde 2 taraftanda gelmesi lazım yayların markasıda çok önemli.
Eibach,Tein gibi yaylarda kendinden hortum var.
Hortuma felan gerek kalmadı yayları öküzherif ters takmış düzelttirdim bi tarafı tersmiş sorun cözldü..
vay dingil herif sorsan abi karışma biz bundan çok taktık hallederiz derler hemen.sevindim bununla çözüldüğüne kardeşim
artık corc-i zamanıcdti
Ugur abi düzeltti murat abinin tamirci.Saol Ömer hallettik bakalım adam gittim ters bu dedim yayın tersi düzümü olur diyor....azına ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)