User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: koni sertlık ayarlı amortısor

snaphanar
    Misafir

Red face koni sertlık ayarlı amortısor

abılerım sız bır sey sorucagım altta lınkı olan sarı renklı konı sertlık ayarlı amortısorun on beyaz bı vanayla kolayca yumsatılıyor yanlız arkayı nasıl yumsatcaz arabanın altına gırmek gerekıyormus ama gırdım cıktım nasıl yumsatcagımı bılmıorum nereyı nasıl sıkıcam acaba bı yardım edermısnız

Koni SPORT VW Golf V Variant/GT/GT n Arka Amortisr Seti, Volkswagen, Koni, Spor Sspansiyonlar, Spor Amortisr, PITSTOP TUNING | www.pitstop-tuning.com | pitstop tuning, tuning, tuning antalya, antalya tuning, oto aksesuar antalya, araba tuning, otomob

snaphanar
    Misafir
    bu konu hakkında hıc bılıgısı olan yok mudur yaaa ?

snaphanar
    Misafir
    anlasıldı koskoca TechTurkey da bu konu hakkında bılgısı olan yok yada yazmak ısteyen yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf te nasıldır bilmem ama. Honda için öyle bişi yok. Tüm amortisörlerin üstlerinde vidası.

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peugeotdada üstten kulenin ordan yumuşatılıyor..golfdede farklı olcağnı sanmıyorum

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belkide yoktur ? olduğuna emin misiniz..
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

alf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amortisörü söküp dibine kadar milini bastıracaksınız sonra sola doğru çevireceksiniz zaten çevirirken tık tık diye sesini duyarsınız
    DD-Tune
    Mechanics -Tuning - Accesories
    EcuTech Chiptuning -Remapping

www.ddtune.net
    www.instagram.com/ddtune

snaphanar
    Misafir
    Alıntı alf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amortisörü söküp dibine kadar milini bastıracaksınız sonra sola doğru çevireceksiniz zaten çevirirken tık tık diye sesini duyarsınız

SIMDI onlerı ayarlarken vana var beyaz bısı ustunde fırm yazıyo onunla yapıyorum arkaları sızın dedıgın gıbı mı yapıcam baya zahmetlıymıs yaa ! beyaz vanayı kullanmıcakmıyım bıraz daha acık bılgı verebılırmısınız yanı aslında tam anlatmıssınız ama yanı adım adım ne yapıcam ben ?bu arada cok tesekkurler her sey ıcın

snaphanar
    Misafir
    Alıntı kanashibari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf te nasıldır bilmem ama. Honda için öyle bişi yok. Tüm amortisörlerin üstlerinde vidası.

kardes hondada arkaları nasıl yumsatıyosun arka amortisorlerın ustune nasıl ulasıyorsun volkswagende arka amortisorlerın ustu kapalı yanı muhafazası var hondada muhafaza yok mu ?

Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belkide yoktur ? olduğuna emin misiniz..
    var mesajımın altındakı lınke tıklarsanız sertlık ayarlı dıyo yanı sadece onler sertlık ayarlı demıyo

Koni SPORT VW Golf V Variant/GT/GT n Arka Amortisr Seti, Volkswagen, Koni, Spor Sspansiyonlar, Spor Amortisr, PITSTOP TUNING | www.pitstop-tuning.com | pitstop tuning, tuning, tuning antalya, antalya tuning, oto aksesuar antalya, araba tuning, otomob

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snaphanar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SIMDI onlerı ayarlarken vana var beyaz bısı ustunde fırm yazıyo onunla yapıyorum arkaları sızın dedıgın gıbı mı yapıcam baya zahmetlıymıs yaa ! beyaz vanayı kullanmıcakmıyım bıraz daha acık bılgı verebılırmısınız yanı aslında tam anlatmıssınız ama yanı adım adım ne yapıcam ben ?bu arada cok tesekkurler her sey ıcın
    önce amortisörü araç üstünden söküceksiniz

sonra amortisörü sonuna kadar bastırıp, amortisörü saat yönünün tersine çevirirseniz yumuşar , saat yönüne doğru çevirirseniz sertleşir
    en fazla 2tam tur döner zaten

beyaz aparatı mil açıkta ise kullanabilirsiniz , amortisörün iki ucuda kapalı ise kullanmadanda yapabilirsiniz

rica ederim
    DD-Tune

www.ddtune.net
    www.instagram.com/ddtune

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bagajda amortisör kulelerinin üzerinde kapak vardır. amortisör sökme filan yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snaphanar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes hondada arkaları nasıl yumsatıyosun arka amortisorlerın ustune nasıl ulasıyorsun volkswagende arka amortisorlerın ustu kapalı yanı muhafazası var hondada muhafaza yok mu ?

var mesajımın altındakı lınke tıklarsanız sertlık ayarlı dıyo yanı sadece onler sertlık ayarlı demıyo

Bizdede kaplama var ama halı gibi esnek koltuklar tam yatıyor bizde erişim kolay. Sedan benim aracım yana doğru çekince kaplamayı amortisöre ulaşabiliyorsun basti bir şekilde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bagajda amortisör kulelerinin üzerinde kapak vardır. amortisör sökme filan yok.
    hondadaki gibi bir sistem yok golflerde malesef sökmek gerekiyor
    DD-Tune

www.ddtune.net
    www.instagram.com/ddtune

snaphanar
    Misafir
    OK COK TESEKkur ederım gerkeze verdıgı bılgıler ıcın baskaları ıcınde yararlı olmustur sanırm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)