2011 Focus 2 TDCİ makyajlı kasaya 35 mm yay takmayı düşünüyoruz.
Uyumlu, orantılı düşme, sorunsuz bir şekilde kullanabileceğimiz hangi yay markasını tavsiye edersiniz? Kullanan ve çevresinde olanların yardımını rica ediyorum.
2011 Focus 2 TDCİ makyajlı kasaya 35 mm yay takmayı düşünüyoruz.
Uyumlu, orantılı düşme, sorunsuz bir şekilde kullanabileceğimiz hangi yay markasını tavsiye edersiniz? Kullanan ve çevresinde olanların yardımını rica ediyorum.
arabam 2006 model, 2007 yilindan beri vogtland kullaniyorum, sorunsuz, tavsiye ederim...
35mm dusus sagladi tam. dizel benzinli yay ayrimi var, yanlıslıkla benzinli yayi taktirmayin...
vogtland dizel e uygun yay kodu 953031
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Teşekkürler. Konfor konusunda nasıl oluyor? Orjinaline göre çok mu kayıp olur? Birde gerçekten yol tutuş konusunda fayda sağlıyor mu?
Vogtland marka yay hakkında bugüne kadar çok da olumlu yorumlar okumadım ben. Kullanan arkadaşımız memnunmuş fakat diğer gördüğüm kullanıcıların tamamı konforsuzluktan ve sesten şikayet ediyordu.
Focuslar için Eibach marka yay yok mu?
Benim de aracımda H&R var. Yol tutuşu gayet güzel memnunum fakat süspansiyon biraz sert.Aracınızı basık göstermek istiyorsanız Vogtland ideal olabilir. Benim için konfor önemli basıklık çok da önemli değil derseniz farklı markalara bakın..
konfordan az da olsa kayip var, biraz sert karakterde bir yay. ben 18'' jantla kullaniyorum, siz 16'' jantla mi kullanicaksiniz? elbette yol tutusa artısı var...
valla benim cevremde vogtland kullananlardan memnun olmayani duymadim, eibach yay da mevcut ama 35mm yi tam olarak dusurmuyor... arkadasimin arabasinda vardi, o sekilde test etmistik...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
şahsen FK 5 cm kullandım gayette memnundum konforda çok büyük bi fark hissetmedim hatta biraz daha toklaştı süspansiyon.örjinal yaylarından daha çok hoşma gitti açıkcası. FK hafif araçlarda biraz sert kalıyo ama ağır araclar için birebir diye düşünüyorm sahsen. şimdi orjinal raceland coilover aldım takıp takıcam ilerde bakalım o nasıl olcak![]()
H&R almaya karar verdim açıkcası daha öncede kullandığım için. Sadece sormak istediğim nette pek bulamadım dizel-benzin ayrımı varmı H&R'larda?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)