User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: FOCUS 2 TDCİ yay tavsiye??

enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

FOCUS 2 TDCİ yay tavsiye??

2011 Focus 2 TDCİ makyajlı kasaya 35 mm yay takmayı düşünüyoruz.
    Uyumlu, orantılı düşme, sorunsuz bir şekilde kullanabileceğimiz hangi yay markasını tavsiye edersiniz? Kullanan ve çevresinde olanların yardımını rica ediyorum.

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabam 2006 model, 2007 yilindan beri vogtland kullaniyorum, sorunsuz, tavsiye ederim...
    35mm dusus sagladi tam. dizel benzinli yay ayrimi var, yanlıslıkla benzinli yayi taktirmayin...

vogtland dizel e uygun yay kodu 953031
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler. Konfor konusunda nasıl oluyor? Orjinaline göre çok mu kayıp olur? Birde gerçekten yol tutuş konusunda fayda sağlıyor mu?

bozdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vogtland marka yay hakkında bugüne kadar çok da olumlu yorumlar okumadım ben. Kullanan arkadaşımız memnunmuş fakat diğer gördüğüm kullanıcıların tamamı konforsuzluktan ve sesten şikayet ediyordu.

Focuslar için Eibach marka yay yok mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bozdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vogtland marka yay hakkında bugüne kadar çok da olumlu yorumlar okumadım ben. Kullanan arkadaşımız memnunmuş fakat diğer gördüğüm kullanıcıların tamamı konforsuzluktan ve sesten şikayet ediyordu.

Aslında bundan önceki aracımız olan benzinli Focus'ta H&R almıştım. O yaydan çok memnundum. Fakat dizelinde o performansı alabilir miyim diye şüphem var. Pek kullananda yok. Genelde Vogtland kullanıyorlar. Eibach'dan da vazgeçtim. H&R'ye bi daha bakmak istiyorum.

bozdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim de aracımda H&R var. Yol tutuşu gayet güzel memnunum fakat süspansiyon biraz sert. Aracınızı basık göstermek istiyorsanız Vogtland ideal olabilir. Benim için konfor önemli basıklık çok da önemli değil derseniz farklı markalara bakın..

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enes28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler. Konfor konusunda nasıl oluyor? Orjinaline göre çok mu kayıp olur? Birde gerçekten yol tutuş konusunda fayda sağlıyor mu?
    konfordan az da olsa kayip var, biraz sert karakterde bir yay. ben 18'' jantla kullaniyorum, siz 16'' jantla mi kullanicaksiniz? elbette yol tutusa artısı var...

Alıntı bozdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

valla benim cevremde vogtland kullananlardan memnun olmayani duymadim, eibach yay da mevcut ama 35mm yi tam olarak dusurmuyor... arkadasimin arabasinda vardi, o sekilde test etmistik...
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bora1311 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konfordan az da olsa kayip var, biraz sert karakterde bir yay. ben 18'' jantla kullaniyorum, siz 16'' jantla mi kullanicaksiniz? elbette yol tutusa artısı var...

valla benim cevremde vogtland kullananlardan memnun olmayani duymadim, eibach yay da mevcut ama 35mm yi tam olarak dusurmuyor... arkadasimin arabasinda vardi, o sekilde test etmistik...
    Evet 16 jantlarla kullanacağız. Hem konfordan fazla ödün vermeden, hem de ileride biraz daha düşürecek bir yay çok iyi olur. Örneğin 35 mm düşürüyorsa ilerde 40 45 yapsın.

erdi52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahsen FK 5 cm kullandım gayette memnundum konforda çok büyük bi fark hissetmedim hatta biraz daha toklaştı süspansiyon.örjinal yaylarından daha çok hoşma gitti açıkcası. FK hafif araçlarda biraz sert kalıyo ama ağır araclar için birebir diye düşünüyorm sahsen. şimdi orjinal raceland coilover aldım takıp takıcam ilerde bakalım o nasıl olcak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    H&R almaya karar verdim açıkcası daha öncede kullandığım için. Sadece sormak istediğim nette pek bulamadım dizel-benzin ayrımı varmı H&R'larda?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)