Bakayım bu yerde lassa da varsa ve totalde 100 lira fark olacaksa lassa da alabilirim. Sen passatta memnunsan almerada da memnun eder beni herhalde:) impetus revo kullanmıştık corollada uzun yıllar bir sorun çıkarmamıştı. Hayırlısı bakalım:)
Printable View
Bakayım bu yerde lassa da varsa ve totalde 100 lira fark olacaksa lassa da alabilirim. Sen passatta memnunsan almerada da memnun eder beni herhalde:) impetus revo kullanmıştık corollada uzun yıllar bir sorun çıkarmamıştı. Hayırlısı bakalım:)
bridgestone turanza er300, focus da uzerinde gelmişti. baya memnundum. tavsiye ederim...
Bugün goodyear efficientgrip aldım arkadaşlar 4 adet yeni. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve ilginiz için.
Turanza er300 ile arasında kaldım lastikçiye gidince ama er300'ler biraz daha sert lastik denince ve totalde de 60 lira daha pahalı olunca goodyearda kaldım.
Goodyearin tanesi ne kadara denk geldi
200 liraya geldi tanesi goodyearın.
Turanza er300 215, lassa impetus revo da 190 liraydı. Turanza ile arasında gidip geldim ama neden goodyear aldın diye sorarsanız inanın net bir şey söyleyemem, o an öyle geçti içimden oldu bitti işte :)
ben gecen hafta aynı olcude mıchelın prımacy hp aldım . fena degıl. contınantel dısarda daha yumusak gorunuyordu yınede mchelın aldım. ayrıca contınantal bayii si poınt dıye bır marka tanıttı 190 tl/ adet yumusak bır lastık contınantel uretıyormus. lassa ıcınde bu olculere 190 tl fıyat verdıler eskı arabamda 45 yanak ımpetus revo vardı cok memnundum
goodyear efficientgrip güzel bi lastik aynı ebatta astra gtc ye aldık 1 senedir kullanıyoruz,,,ne miclen kadar yumuşak nede turanzaer300 ler kadar sert,,tam kıvamlı diyebiliriz ;) genel kullanımı ve yol tutuşuda yeterli seviyelerde ,,,hayırlı olsun sizede,,ben vectramda miclen primacy kullanıyorum 215-55-16 genelde ankara içi kullandığımdan goodyear a göre daha konforlu ve sessiz diyebilirim .....
Evet, lastikçi de aynı şeyi söyledi, michelin kadar yumuşak değil ama revo ve turanza kadar da sert değildir dedi. Şu köy yollarına girecek olmasam hiç düşünmeden michelin alırdım ama ah o çukurlar, engebeler... her çukurda da duramıyorum öyle mutlaka her gün bir iki tane kaçıyor :) inşallah bir iki sene sorunsuz idare eder. Teşekkür ederim :)