Arkadaşlar clio sport, 2000 model şu 1.6 16v olanlarından var bende.
Üyelerimiz kısmındada yazmıştım bir ara.
Yardımcı olursanız daha önce clio ya yapan arkadaşlar özellikle çok sevindirir beni.
Bu aracın arka orjinal helezon yay ayarı aslında güzel ama önler çok havada duruyor, ben önleri yay ile düşürmek istiyorum fakat 3,5 cm yay mı yoksa 5 cm yay mı alayım karar veremedim, bir de marka konusuna takıldım kimileri apex al kimileri FK al diyorlar bir türlü anlayamadım, fk ile düşüremezsin filan diyenlerde var, ilk olarak spor yay arıyorum bu bir.
2. ise hangi markayı ve kaç cm lik olanını alsam buna karar veremedim.
Aracımın fotoğrafları aşağıda var. önden görünüşü eski hali, aldığımda bu haldeydi topladım komple boyaya soktum 3 ay önce yaptım hepsini kazasız değişensiz arabaplakasını filan değiştirdim yanlış anlama olmasın ve yay da önemli olan ön kısım benim için.
bir kaç tane buldum sahibinden.com da paylaşim sizinle linklerini ama orjinal jantlarım var benim, bunlarla yay koymak istiyorum oyüzden kararsız kaldım 5 cm mi 3,5 mu koym diye.
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Renault clio 2 Spor Yay Helezon 5 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 64790649
FK Renault Clio 3 Spor Yay 5cm - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 89505516
COİL-EX CLİO 3 AZ KULLANILMIŞ SPOR YAY - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 49548406
RENAULT CLİO B APEXİ SPOR YAY 4 cm HELEZON - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 91679449