User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Kilit difransiyel hakkında...?

maliayarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kilit difransiyel hakkında...?

1992 model ford sierra...

Aracımı kilit difransiyel yapmak istiyorum. ama bu araç için hazır veya uydurma bişey mi yapmalıyım bilemedim...

Kaynak olayında kırılma riski söz konusu. aracı fabrika çıkışında daha güçlü hale de getiricez. ortalama 200hp civarı.

Benim bundan önceki aracım e30 325i idi... 3,64 %50 kilitli vardı... bu araç içinde bu oranlar aynı şeyi mi ifade eder???

Hazır olsa da ORAN bakımından ne olması gerektiği hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Hazır olsada nerden bulabilirim? BMW difransiyeli uydurulabilir mi?

Şimdiden çok teşekkürler...

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldin
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşbulduk... önceden üyelerimiz sayfasında tanıtmıştım kendimi...
    saygılar...

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaç kişi diff. kırmış kaynak yüzünden veya sana bunu kim söyledi ? söyleyenlerin daha önceden arkadan itişli araçları varmıydı veya vardıda kırdılar mı buna dayanarak mı söylüyolar, merak ettim bende kaynatmayı düşünüyorum sonra arabayı kırmayalım birde sierraya swap mı yapacaksınız 200hp ler için nasıl bir listesi var teşekkür ettim

burdan diff ile alakalı oran sorunun cevabını bulursun diye düşünüyorum
    http://www.techturkey.com/forum/gene...karmasasi.html

Bmw in diff i yağ basınçlı değil sanırım %50 işini bilmiyorum bilen varsa açıklarsa sevinirim
    benim anlıycağım dilden bildiğmiz açık diff mi oluyor o, neyse uzattım biraz takipteyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç kişi diff. kırmış kaynak yüzünden veya sana bunu kim söyledi ? söyleyenlerin daha önceden arkadan itişli araçları varmıydı veya vardıda kırdılar mı buna dayanarak mı söylüyolar, merak ettim bende kaynatmayı düşünüyorum sonra arabayı kırmayalım birde sierraya swap mı yapacaksınız 200hp ler için nasıl bir listesi var teşekkür ettim

burdan diff ile alakalı oran sorunun cevabını bulursun diye düşünüyorum
    http://www.techturkey.com/forum/gene...karmasasi.html

Bmw in diff i yağ basınçlı değil sanırım %50 işini bilmiyorum bilen varsa açıklarsa sevinirim
    benim anlıycağım dilden bildiğmiz açık diff mi oluyor o, neyse uzattım biraz takipteyim

gönderdiğiniz linkte 3,75 oranlı diff le 80 km hız yapılabileceğini soyluyor.. 175/70/13 lastik ebatlarıyla...
    benim ise e30 bmw de 205/40/16 vardı ve neredeyse lastikler aynı yukseklige sahipti. 3,64 %50 kilit vardı ve 2. viteste 118km/h a ulaşıyordu !!!

benim bu diff ve oran mevzularına pek kafam basmıyor. acıkcası cok fazla e30 cu arkadasım vardı ve kilit yaparak difransiyeli kıran cok kişi duydum ve bunu önermeyen de cok kişi duydum... park ederken büyük güçlük yaşanıyormus...
    sadete gelirsek eger benim dusuncem bu araca hazır ve oranlı bir kilitli koymak.
    ayrıca aracı 200 hp lere getirmek için turbo ve motor içi bir takım değişiklikler yapılacak.

Herkezin dediği gibi düz motor + turbo = SORUN mevzusunu görücez belki... belkide şanslı cıkarım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)