Başlıkta yazdığım gibi iki marka arasında kaldım kullananlar var mı? Kumho kh11 ve kh25 ile GT radial Champiro HPY mi önerirsiniz kullanan arkadaşların yorumlarını yazarsa sevinirim.
Başlıkta yazdığım gibi iki marka arasında kaldım kullananlar var mı? Kumho kh11 ve kh25 ile GT radial Champiro HPY mi önerirsiniz kullanan arkadaşların yorumlarını yazarsa sevinirim.
champiro bi lastikci abimiz çok fazla methetmişti ve fiyatı uygun olanlardan en iyisi demişti ?
. .. ...
ben başka marka alırdım
toyo cf1 veya yokohama c serisi olabilir
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Fiyat olarak ikiside uygunlar. CF1 kullanmıştım pek memnun kalmadım yanaklar üzerinde fazla esniyordu virajda ve fazla yumuşak karakterli bir lastik istemiyorum çünkü balon yapmak çok kolay oluyor bu ebatta. GT radial alıcam sanırım daha iyi geldi gözüme..
Kumho daha iyidir , ama aynı fiyatlarda Goodride die bi lastik var ben onu tavsiye ederim
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
Gt radial champiro 225/40/18 lastik kullaniyorum. Arac fd6 civic. Sert lastikler ama yol tutusu guzel. Virajlarda bilerek zorluyorum istikrarli. Yalniz fazla yol sesi aliyor. Gerci fd6 civiclerde ses alma zaten varmis
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Karar verdik gibi GT radial champiro hpy tercih edeceğiz.
gt radial bence ikisinde kullandım en azından kumho gibi yagmurlu havada serit çizgilerinde bi sağa bi sola gezmiyo araç.
Kumho almayinda ne alirsaniz alin
Gt radial dan 4 çift aldm farklı araçlarıma çok memnumum kumho dan daha iyi ısınınca veya yağmurda sapıtmıyo yumuşak bi lastik ayrıca
Standart aile arabasında kullanıcaz, orjinal ebat zaten. O yüzden ebatla ve jantla oynamayı düşünmüyoruz.Teşekkürler.
GT Radial kesinlikle HPY yüksek performans lastiği ses geçirme konusunda bi arkadaşımız civic de sesi çok alıyor demiş ama bence ses geçirmiyo o araçla ilgili bi problemdir saygılar
Bende GT radial kullanıyorum 100 km oldu henüz yol sesi ve lastiğin sertliği konusuna katılıyorum henüz cok test etme imkanım olmadı...106 GTI a uygun ebat birtek bu markada bulabildim eskişehirde...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Gt radıal konusunda bizimde şüphelerimiz vardı ama gerçekten yol tutuşu ve sessizliği konusunda çok iyi bir lastik. Tavsiye ederim..
başka bır lastık öneriyorum, kullananlar cok memnun ,PETLAS hız serisi , b16crx te dahı sarmıyor düşünün
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)