Evet kafama yatti benimde pist gunleri falan arka arkaya bari conti lerin canini almayayim diyorum : D 4 tane 265 cok enteresan olabilir bana gerci : D
Achilles 123S - RACING Tires | Achilles Radial Burada ebatlari var bir goz gezdir istersen.
Printable View
Evet kafama yatti benimde pist gunleri falan arka arkaya bari conti lerin canini almayayim diyorum : D 4 tane 265 cok enteresan olabilir bana gerci : D
Achilles 123S - RACING Tires | Achilles Radial Burada ebatlari var bir goz gezdir istersen.
Michelin Pilot Sport 3 leri ben beğendim abi, Kemal'in MS taktığı C20LET swap Kadett'te ısındıktan sonra 2. viteste oturunca saramadık (mappingde ben kullandım garaj-körfez arası), çok viraj deneyemedik arabayı tanımadığımızdan dolayı ama düz yol performansı ve frenaj kabiliyeti yüksekti. Tabi biraz çabuk biter, gözlemlediğim kadarıyla yumuşak hamurlu bi lastik..
Pzero için de iyi deniyor, bi arkadaşım E36 M3 te kullanıyor, çok memnun. Ama sert biraz.
silik lastik kıvamında birde LASSA PHENOMA var es geçilmeyecek bir ürün özellikle pist ve kuru asfalt performansı arayanlar için ideal bir ürün fiyatlarıda uçuk değil.
p zero'da kullandım p zero rosso da kullandım rosso daha çabuk ısınıyo ve bizim şehiriçi dandik asfaltta rosso daha iyi tutunuyo her konuda.p zero da ısınınca çok iyi tutuyo.şuan potenza kullanıyorum re050a çok çabuk ısınıyo ve ısınınca iyi tutunuyo.ama slick kıvamına yakın lastik isteyenlere 1.p zero corsa 2. michelin pilot super sport tavsiye ederim 2side çok iyi.
kesınlıkle katılıyorum. Hamuru yumusak oldugu ıcın yol tutusu vs cok ıyı ama dıerlerıne gore daha cabuk bıtıyor. Sonuc olarak tavsıye edılır :)
Bundan oncekı lastıgım Pireli Pzero Rosso kullandım hıc memnun degılım 3-4 vıteste hıc tutnamazken s001'lerde yagmurda 3.vtes tutuna tutuna gıdıyorum. ;)
Arkadaşlar achilles 123 S serisi lastikleri Türkiye ye getiren bir yer var mı ?
205/45/17 veya 205/40/17 lazım .
Konuya yazanlar olmuş fiyat aldık diye , acaba 2012 üretimlimi lastikler..
Teşekkürler..
conti cotach 3 :))
Semi slick günceli.Yok mu arkadaşlar fikri olan...
Bizde bulamiyoruz.. Seneye baharda nitto getirtmeyi dusunuyorum
Bridgestone adrenalin kullanıyorum ısınana kadar yol mol tutmuyo ve geç ısınıyor
ama ısındığı zamanda gayet güzel yol tutuyor.
Tek sıkıntısı bence sert bi lastik, konfor fln yok michelinler daha yumusak ve konforlu oluyorlar
onurcan, kumho semislick var piyasada die bir efsane var arastirabildin mi?
yokohama vardi semi slick sanirim 300 euroydu, lassa slick yapiyordu artik yapmiyor...
eagle f1 asymetric ll kullaniyorm suanda, adrenalinden sonra ilac gibi geldi. Arkadasimda s001 var 20k da cöpe gider tahminim, cok cabuk bitiyor...
YOKOHOMA Advan Neova AD08 semi slick gibi birşeymiş.
Varsa tecrübesi olanlardan bilgi alabilir miyiz?