Spacerlarında çeşitleri var her türlüsünü getirtirsin.Tam ölçüleri öğrenirsen iyi olur.
Printable View
Spacerlarında çeşitleri var her türlüsünü getirtirsin.Tam ölçüleri öğrenirsen iyi olur.
Yerinde olsam direk 4x108 jant bakardım, spacer falan hic ugrasmazdım.
6.5 yok die biliorum ama bu tarz şöyle olur böyle olurlarla olmıcak sanırım.. öncelikle ayberk ten fotoğraf beklemek gerekicem ardından onun görüşüyle ne kadar dışarıda kalıcağı.. o spacerdan bulusan abi yardımcı olucak arkadaşlar buluruz deneyip görmen için.. sen kesin kafaya koyduysan çok fazla dışarda olmadığı sürece zaten hoşuna gidicekir :)
ee bu benim konum :D
http://img394.imageshack.us/img394/571/13ob3.jpg
rp03 206 ve 4*100 :)
neyse açıklayıcı mesaj yazıyım :)
1) hemen bir yer söyliyim istersen 2 günde spacerın hazırlanır.. yalnız ben ozaman 200 milyona yaptrmıştm haberin olsun şimdi nedr ne değildr bilemem...
2) hiçbir sorunu yok.. zaten peugeotya nerdeyse her janta spacer talkman lazım orjinalleri dışında ( 10 tane değiştrdm ordan bliorm :D ) spacerdan zaten korkma bijon değişio diede korkma ;) benim 206 ile yaptıım abuk sbuk hareket kalmamıştı hiçbir sorunum olmadı..
3) görüntü emin ol tam istediğin gibi olucaktır ;) ne içerde ne dışarda spacerla zaten o ayarlanır.. baktın çok dışarda 0,1 0,2 bijonları etkilemicek kdr aldırırsn vs..
kolay işlem.. ben hem kendime hem 2 arkıma yaptrdım.. hatta duruma göre yine yaptrabilirm.. istiyosan özelden adreste veririm telde..
şu jantları her gördüümde oz'cuk gelio aklıma :D :(
spacer belirli bi hızdan sonra titreme yapar , bunu da biliyorsunuz değil mi :)
spacerla balans sorunu yaşıcaksın tabii ki 120-130'dan sonra titreme yapıcak elbette.
bi de onun spacer deneyimini almak lazım tabii ki , 2 tane spacer denedik ikisinde de titreme yaşadık , balansı da çabuk bozuyordu.
spacer titreme yapmaz.. rahat 10 tane spacer taktım 2.4 ten tutun 0,8 ine kadar alakası yok ;) hatta şuanda 207 1.6lık spacer var titremenin t si yok..
valla benimde z4 te 1,5cm spacer vardı 230-240 yapıyodum temde hiç titreme olmuyodu
jant işini hellettim spacerlarda hiçbir problem yok
bilgiler için çok teşekkürler