Merhaba arkadaslar.. Aracıma Yay almak ıstıyorum da marka model ne onerebılırsınız ? 5 cm alıcam..
Yardımlarınız ıcın tesekkur ederım..
( önerebılcegınız yerlerı - markaları yazarsanız ona göre arasdırma yapıcam.. )
Şimdiden Teşekkür ederim..
Merhaba arkadaslar.. Aracıma Yay almak ıstıyorum da marka model ne onerebılırsınız ? 5 cm alıcam..
Yardımlarınız ıcın tesekkur ederım..
( önerebılcegınız yerlerı - markaları yazarsanız ona göre arasdırma yapıcam.. )
Şimdiden Teşekkür ederim..
Some Body Stop Me !
FK marka yay işini görür fiyatları gayet uygun TRTuning dergisinde görmüştüm ilk madein germany yazıyordu![]()
FK marka kullandım kendi 306mda yanlız benim tavsiyem amortisör milinide kısalttır yoksa sekmekten için bulanır. FK nın 5 cm yayı 8 cm kadar düşürüyor benim ön takım 3 ayda cortladı o yüzden.
ustam 5 cm fk yay al.....yayları taktırırken amatsiörleri tornacıya götür ve somunun sıkıldıgı üst kısım varya ordan bi 6 ila 7 cm kısalt bu seni fazlasıyla tatminkar edicektir emin ol.
gariban 106 gti....
coil-ex 5 cm konforlu sağlamm. şiddetle tavsiye ederim.
POLO CUP
SİZİN HAYALLERİNİZ, BENİM GERÇEKLERİM VAR !!!
ÖZGÜR ERMEK
cool-ex yada fk onerıyor herkez.. arasdırmalarıma gore..FK alman malı.. herkez bunu kullanıyor hem de maddı olarak da uygun ?
Bu yapılan ıslemler AMortisör dekı ne ıse yarıyacak ?
Some Body Stop Me !
eibach 5cm yay kullaniyordum aracimda gayet memnundum.
yay ve amortisorler hala duruo evde. suan coilover kulaniyorum.
eibach oneririm.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
bılmedıgım ıcın soruyorum da zaten (:
bu amortisor yaylarını kısaltmak zararı oluyor mu araca ?
Some Body Stop Me !
Eibach ın 306 için ürettiği 5cm yay yok sadece prokit olan 3,5cm var Almanya fabrikasına sordurdum üretimi yok dedilerben aracımda voghland 5 cm kullanıyorum 306 için üretilmiş olanını, oldukça memnunum orta sertlikte bir yay. piyasada 5cm diye satılan yayların çoğu 106-206 yayı oda zamanla ses yapıyor ve bu araçların ağırlıkları farklı oldukları için haddinden fazla düşürüyor 306 yı. H&R nin de 306 için üretilmiş yayı var 350 Tl gibi bir fiyatı var distirübütoru ile görüşmüştüm 3-4 haftada gelir demişlerdi.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
konuyu hortlattık ama merakımdan soruyorum son işlem ne oldu?yay mı alındı alındıysa markası nedir?
arkadaşlar bende 306 ' m için yay arıyorum FK 5cm lik yay nasıl olur, şuan aracın önü offroad gibi bildiğiniz düşürmesi nasıl olur 5 liğin ? birde sahibindende 7cm lik olanı var :S var mıdır kullanan FK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)