http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...16748259/detay
Printable View
fiyatı güzel alınır teşkler.
beyinsiz bi servis mantığı olursa getirtmezler böyle
Servise sordum 45 tl ise alıyım demiştim.fakat servis elinde olmadığı getirtebileceğini ve 160 tl olduğunu söyledi. kalsınn dedim :(
Başka bir servise sorma imkanınız varsa onu deneyin, sanmıyorum ki %400 zam gelsin.
valla samsun servisi arıyorum ellerinde olmayan parcaları 3 günde getırıyorlar benim gaz telim arızalandı 1 ay ozel servıslerde aradım bulamadık snra servisten şase nosundan direk buldular türkiyede yokmus üretimi durmus belçikadan getirtdiler 15 günde geldi 100 lira verdim yanii kargo parasıda ek masraf da almadılar SİZ bence samsundaki servisi veya çevre illerinizdeki servisleri arayın nette numaraları var ordan senin istediğin ilede gonderıyorlar telefonda kredi kartından da alabılıyorsunz ....bana 47 tl fiyat verdıler kule gergisi için...
Eg'ye uyar, kendi aracimda 1.sini kullaniyorum.
1.si kule gergisi gibi değil ki, kuleye bağlanmıyor mantığını tam anlamadım onun. 2.si var bende işe yaramayacak diye aldım, understeer azaldı baya şaşırttı beni.
bi kaç kişi birleşsek sana ücreti göndersek bize temin edebilirmisin?
2 gün önce mutluhandan 48 tl ye aldım ellerinde olmadığı için gebze fabrikadan gelio arkadaşlar..