Arkadaşlar meraba .Honda civic 99 sedan makyajlı kasada 3.5 cm ve 5cm lik eibach aracı kaç cm düşürüyor ?
2) Bu yayları taktıktan sonra yine honda için ön ve arka kamber ayarı orjinale göre ne kadar değişiyor ?
3)şu an üstündeki 3,5 luk eibach yaylardan gayet memnunum ve kamber ayarlarım 4 lastik için -1 negatif de benim öğrenmek istediğim 5 cm lik eibach takan arkadaşlar rot ayarında sadece arkaların ne kadar - negatif kamber aldığını söyleye bilirler mi ? Belki sadece arkalara 5 cm lik eibach takarak - 2 kamber alabilirim .
4) önlerin atıyorum - 1 arkaların -2, 2,5 negatif kamber olması 190kmh ile 210 kmh süratte sıkıntı doğrur mu ? sıkıntı oluyorsa nedir ? bilmek istiyorum cünkü kamber kiti alıp sadece arkaları - 2,5 negatif kamberle kullanmak istiyorum ! öneriniz ne olur ?
5)Son olarak bu lastik hız limiti ile ilgili olarak suan tercihimi kış yasası gereği tek dört mevsim lastiği olan goodyear vector 5 rotatıon kullanıyorum ve cok memnunum ancak hız limitim T yani 190 kmh şimdi benim aracın hız limiti 210 küsür anlık bu hıza cıkıp 10 -20 saniye yada 1 dakka 210 ile gitmek tehlikelimi ? 190 kmh hız limiti olan lastiğin opsiyonel olarak dayanma aralığı varmıdır ? yani anlık 210 kmh hıza cıkmak cok mu tehlikeli olur ?
Bu konularda deneyimli arkadaşlardan yardım isitiyorum yardımınızı esirgemeyin![]()
yarcımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim .