kw1 coilover alacağım yarın polo 6r aracıma sizce doğru seçim mi yarın kargoya verilecek eksileri varmı konfor düşer mi orjinala göre acil yorularınızı bekliyorum
kw1 coilover alacağım yarın polo 6r aracıma sizce doğru seçim mi yarın kargoya verilecek eksileri varmı konfor düşer mi orjinala göre acil yorularınızı bekliyorum
konforu ve yol tutuşu çok iyi doğru seçim tartışmaya gerek bile yok![]()
stok halinden güzel olur değilmi v2 almayacağım çünkü her sertlik yumuşaklık ayarlanacaı zaman çok iş gerekiyor sök taklar ama kw1 işimizi bence fazlasıyla görür gibi geldi çünkü 1.4 85 ps araç çokta zorlayacak yanı yok arabamın
çokmu zayıf konfor dip basmayacagım lastik çamurlık arası 1-2 cm 205-45-16 ebatlar
Konfor düşer tabiki hani GTI olsa neyse zaten sert araçlar onlarda 85 hpler gayet yumusak araç. 3cm yay takmaktan daha fazla sertleşir araç. Bende 3.5cm Voglandlar vardı onları çıkartıp Kw v2 taktım arada dağlar kadar sertlik farkı var. Konfor diye bişi yok şuan bende. Ayrıca V2 de arkalarsın sertliğini ayarlar koyarsınız, önler içinde kaputu açınca sertlik ayarı yapabilirdiniz.
Edit: Tabi MiToda orjinalde sert zaten hani sizinki yumusak oldugundan belkide çok rahatsız olmaz ama konforun düşeceği kesin.
basan adam konfor aramaması lazım bence 800-900 tl fazla vermek istemiyorum düşüncem lastik çamurluk arası 1-2 cm kalacak şekilde dip değil yani illa konfo r düşer ama hiç mi konfor kalmaz bir dğan şahin kadar bile mi kalmaz
valla arkadaşımın polo gti si uzun yol yapılmıyor ondan dolayı cok konfor aramayın dedim kütük gibi oluyor araba v1 ler ile
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
ben imkanınız var ise v2 alın derim uzun süre kullanacak iseniz![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Dip basıp basmamak sertlikte ve yol tutusta pek bişi değiştirmiyor. Valla konfor ne kadar düşer bilemedimki çünkü MiTo, cooper gibi fabrika çıkısı sert olan coilli arabalara bindim şimdi normal gündelik kullanım için üretilmiş bir araçta coil hiç düşünmemiştim. Kw ne sertlikte yapmıstır amortisörünü hiç bi fikrim yok. Ya denemek lazım yada Y.dısı forumlarından araştırmak. Gerçi geç olmus yarın kargoya veriyorlarmış artık deneyip yazarsınız nasıl oldugunu![]()
uzun süre kullanacağım arkadaşımda polosunda v2 var bin pişman v2 aldığına keşke v1 alsaydım diyor zaten sertlik ymuşaklık kısmına dokunamıyorum diyor bir sürü şey sökmem gerek diyor ama v1 olsa amaç zaten basmak diyor konforu aramayacaksın o yüzden v1 hem ideal hem ayarı kolay diye anlattı
Bence v1-v2 arasıda çok konfor farkı yoktur. Ben en yumusağa alıyorum ohh be ne rahatladım dicek bişi olmuo hala sert hala sert![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)