205-45-17 tufan 1600 tl civari
Printable View
Dunlop Performance lastikleri taktım gayet başarılı bridgestone a göre..
Goodyear eagle f1 Asymetric 2 :icon_tup:
Uygun fiyat aranıyosa Kumho Ecsta Ku31 gercekten inanılmaz performanslı bir lastik ben 265 30 19 kullanıyorum 30 yanak oldugu icin normalden biraz daha sert ama yanagı buyutursenız hic bir sıkıntı yasamazsınız.. Birde 17 icin P Zero kullanıyorum iyi bir lastik ama RFT almıstım cok pisman oldum cok agırlar arabayı hantallastırıyor..
ARKADAŞLAR YENİ KONU AÇMA GEREĞİ DUYMADIM BENİM SORUNUMDA BENZER ÇÜnkü. lastik ölçülerim 225/50/16 brigstone potenza rft marka. bende normal lastiğe geçmeyi düşünüyorum başka sitelerdeki yorumlarıda okudum ancak benım sıkıntım şu; bu ölçüde normal lastik yok denecek kadar az. hep 17 jant ölçüsünde mevcut. 225/50/16 ölçülerinde önerebılecegınız lastık varmı?
Ben inatla RFT kullanmaya devam ediyorum, jantım bile çatladı RFT yüzünden ama yüksek süratlerde RFT'nin tepkisi daha iyi gibi geliyor bana. Normal lastikli de kullandım, ancak rft daha iyi geldi bana.
En uygun ve Ucuz 225 50 16 Lastik Fiyatları, Markaları ve Modelleri
Piyasda da araştırabilirsin bu lastikleri
ben tercihimi conti sport 5 den yana kullandim.persembe günü siparisimi verdim bu hafta içinde gelir sanirsam.2 marka arasinda kalmistim birisi michelin birisi contiydi.yagmurlu havalarda ve lastigin ses yapmamasi konusunda iyi oldugu için conti de yana kullandim tercihimi.lastigim bu hafta içinde takildiktan sonra size daha iyi bir açiklama yazarim.
lastiklerimi 2 gün oldu taktirali gayet memnunum bir daha büyük konusmayayim ama rft li lastik asla takmam.lastikler gayet sessiz ve yumusak iyiki tercihimi conti 5 den yana kullanmisim dedim.aracima ebachin 30-25 mm yaylarini taktirdigim halde bile rftli orjin yaylari ile arasinda daglar gibi fark var.bir daha rftli lastigi asla takmam arabama.aracim suan esnemeyi ögrendi resmen.