arkadaşlar elimde bikaçtane karpuzvar kırılan şanzumanlardan kalanbuları kilit yapmak istiyorum ama kaynak olmadan nasıl yaparız yada yapılabilirmi yapan varmı teşekkürler
arkadaşlar elimde bikaçtane karpuzvar kırılan şanzumanlardan kalanbuları kilit yapmak istiyorum ama kaynak olmadan nasıl yaparız yada yapılabilirmi yapan varmı teşekkürler
opel f20 şanzuman
soner at kaynağı olsun bitsin.sadece yarışlarda kullanıyorsunuz aracı.dönüşlerde zorlanırsın tek.
yanlış yer kaynatılmış dimi ??
...
asıl olması gereken bu bir arkadaş şaka yapmak için yüklemiş sanırım o fotoğrafı internete
http://zilvia.net/f/archive-faqs/148...-approved.html
[QUOTE=psikolojikdeli;2095119]asıl olması gereken bu bir arkadaş şaka yapmak için yüklemiş sanırım o fotoğrafı internete
How To Weld An Open Differential *Approved* - Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum[/QUOTevet olması gereken bu ama bi dip not ..kaynak işlemi sırasında akisleri takarak kaynak yapılırsa daha sağlıklı olur ısınan dişliler ceker ve akislerde girmez busefer
gec yazdıgım icin kusura bakmayın ama o foto gercek .saka falan degil.cocugun biri kilitli dif yapmak istemis herhalde buna telefonla tarif etmisler buda kafasına gore basmıs kaynagı sonra holly shit arac hareket etmiyor bu nası is diye bi forumda konu acmıstı ayrıntısını unuttum ama tam kopmalık![]()
Orjinali diff ten kilit diff olmaz. En fazla aşağıdaki zamazingo ile olurmuş gibi olur.
Phantom Grip
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)