Vakt-i zamanında araba arka sol tarafından darbe almıştı,soğuk bir kış günüde dsc dtc kapalı sürmemek lazımmış..
Neyse sonrasında bozuk bitane parçayı deiştim lastik düzeldi.(eski hali pozitif kamber duruyodu.Ancak bu şekil tarif edebiliyorum.
Daha sonrasında rot ayarına gittim,yalnız şöyle bi sorun var,Sağ taraf darbe almayan taraf yani.Orjinal olarak 2.5-2.7'ye kadar izin veriyo.(negatif kamber)
Ama gel gelelim sol taraf yani darbe alan taraf,1.5 1.6'dan fazla gram oynamıyo..
Araba z4,manuel'de arka bagaja 11kg koyun diyo(ya da 14 tam hatırlamıyorum),bende 3-4tane akü koyup öyle rot ayarı yapıyorum her seferinde(olurda hani ağırlık koy öyle ayar yaptır diyen olursa diye yazıyorum bunu)Çünkü ağırlık koyulmayınca ekranda görünen değer max 1.8civarı falan oluyo. : )
Neyse kısacası şimdi yürüyende sıkıntı nerde hangi parça olabilir fikri olan var mı acaba ?(yürüyen genel olarak e46 ile aynı zaten.
Alt salıncak yamuktu bende orjinali ile değiştim..(5nolu parça)
Buda bulunan genel tüm aksamlar..
fikri olan paylaşırsa sevinirim,herhangi bir arıza kaydım bulunmuyor arabada ,direksiyon açı sensörü yanılmıştı pc bağlayıp direksiyonu 0'da sabitleyip rot ayarı yaptım sıkıntı geçti hemde kodlandı otomatikman.Ama gel gelelim dediğim gibi durum.Bende her 2 tekeride -1.5ta bıraktım şuan böyle yatıyo garajda..