S.a arkadaşlar Ep3 typer için hava kanallı disk ve güzel bi balata takımı arıyoruz fikir ve önerilerinizi bekliyoruz .rakam ve kalite bakımından hangi markaları düşünebiliriz? Ve elinde olan varsa haber verirse sevinirim teşekkürler
S.a arkadaşlar Ep3 typer için hava kanallı disk ve güzel bi balata takımı arıyoruz fikir ve önerilerinizi bekliyoruz .rakam ve kalite bakımından hangi markaları düşünebiliriz? Ve elinde olan varsa haber verirse sevinirim teşekkürler
Hava kanallı derken hava delikli düşünme bence dostum.çünkü Hemen çatlamaya başlıyor ve egiliyor.oem disk yeterli bence.
Neden hava kanallı veya delikli disk?
Hava kanallı veya delikli diskler frenajı iyileştirmez şu olayı bi çözemedik gitti
Oem disk + ebc yellow stuff önerim.
Ebc gd disk ve yellow stuff balata tavsiye ederim.Yanında çelik fren hortumu ve motulün hidrolik yağınıda kullanırsan benim gibi baya iyi sonuç alırsın.Delikli değil oyuklu olduğu için çatlama riski yok alaşımıda oldukça başarılı,ısıyı çok iyi tahliye eder.
Murat Bey yardımcı olmuştu bana maslaktan almıştım ithalatçısı.SK Otomotiv 0212 285 13 22
Veya forum sponsorlarından otosupermarketten alabilirsin.Oto yedek parça, modifiye, tuning, fren, debriyaj, amortisör, far, filtre, ucuz yedek parça, kaliteli yedek parça... | OtoSuperMarket.com
Dr.Ecu
başkabenzer konu açmıyayım buradan sorayım dedim. ep3 typar için oem disklere oem balatamı daha mantıklı olur yoksa baska daha iyi balata tavsiyeleriniz varmı arkadaşlar
01 BR 993 106 Gtı
01 B 3483 106 Gtı
01 PB 799 Audi A3 1.8T
01 DA 964 Vtı
01 TT 883 Leon 1.8 T FR
01 PA 258 Type R
01 FR 143 Leon 1.8 T FR
01 FR 252 Vtec2
01 UT 324 Golf Gtı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)