Kirmizi olsun uc kurus fazla olsun :D
Printable View
Kirmizi olsun uc kurus fazla olsun :D
yaw ferhat bu amerikalalı conconlarda diyorkii buranın yolları kötü izmir daha iyi..bu arada kırmızı jant fena deilmiş
15 jantla makina 2yi bitirene kadar sarar.195-40-16 gibi bir jant-lastik ölçüsü varsa iyi olur galiba
Şöyle bi beyazda çok güzel olabilir erol :icon_tup:
http://i18.ebayimg.com/04/i/000/f6/86/3376_1.JPG
jant boll karar vermek zor.. :)ama spoom içimi göür gibide 15-16 kararsızlık dizboyu
15 al 205 50 15 lastik kullan rahat et arabanı da istedigin kadar düşür beyaz araba kırmızı jant devam...
aslında 16da görüntü çok ii olur ama yürürken sorun çıkarıyorsa 15de kalmak daha mantıklı
valla moruk ben spoon jant diyorum siyah çok hoş duracak uyma nen sen bu günaya..:D sonra demedi deme..;) 15-16 işine gelince de 16 görüntü yapıp yolda tutacaksa o mantıklı ayrıca gerekirse biraz çamurluklarla oynanır olmazmıki..:soru: 15 in avantajı jant ve lastik fiyatı olur + araba sürünecek o yüzden 15 te görüntü yapabilir :icon_tup: ama saracağı kesin...:icon13:
Çamurluklar hiç mühim değil :icon_tup: benmkini biliyosunuz, turbolamadan önce 17lerde jant bile çamurluğun içindeydi, açtırdınmı hepsini takabilirsin... ;)
eet seninde burağında araba gayet iyi ferhat...17 lerle bile sorun yaşamıyosan 16 gayet mantıklı..spoon 16 :)
karar veremiyorummm...
15 alırsam 5lik yay olur gibi
16 alırsam 5 lik sürter ya çamurluk açtırcaz yada 3,5 luk yay takıcaz:soru::soru:
eg kullanıcı yorumları alalım biraz daha..:)
abi 16 da ne takarsan tak yayı sürttüğünden bahsediliyor ;)
biraz daha sabredelim spoomlar için 3-4 gün daha var nasılsa ;)
3.5cm yay + 16' jant
veya
5 cm yay + 15' jant
derim
Erol 16 derim ben, 195/45/16, ya da çamurluk açtırmayla 205/40/16 süper olur ve motorun gücüne bence daha iyi uyum sağlar
benim arabaya 16'da(205 45 16) çamurlukla oynamaya gerek yok dimi ?
Bence 16'' olmalı ;)