Arkadaşlar aracımın yürüyen aksamından hiç memnun değilim. Gaza bastığımda boost ile kendini sağ tarafa doğru kasıyor, gazı kestiğimde ise kendini sola doğru atarak rahatlıyor. Yüksek hızlarda ciddi sorun oluyor bu durum, hatta geçen rampa yukarı çıkarken biraz çöktüm gaza 3. vites, hafif sağa doğru viraj alırken patinaja düşünce gazı bıraktım, gazı bırakınca sola doğru yan verdi hafiften. Kendini supra zannediyor dingil
Şimdi alt takımı komple elden geçirmeyi düşünüyorum.
Energy Hyper Flex Master Bushing Kit 92 95 Honda Civic 93 97 Del Sol 16 18103R | eBay
Linkteki bushing kiti almayı düşünüyorum. Bunun haricinde yürüyen aksamda yüksek hızlar dahil iyi bir yol tutuş elde etmem için neler önerirsiniz?
205/40/17 lastikler (lastikler yakında 215/45/17 Semi Slick olacak) orjinal amortisör üzerinde TEIN spor yaylar var. Sertlik ayarlı coilover, traction bar şu anda maliyet olarak karşılayamadığım çözümler.
Maliyet olarak çok uçuk önerilerden ziyade denenmiş tecrübe edilmiş daha mantıklı önerilerinizi bekliyorum. Araç yolda giderken kontrolü zor ve insanı korkutuyor. Yürüyen aksamda yıpranmış ne kadar parça varsa değişmesi gerekiyor artık. Bu bushing kit ihtiyacımı tam anlamı ile karşılar mı? daha neler yapmalıyım?![]()