yok valla sormakta hiç aklıma gelmedi haftaya pazar büyük ihtimal gidicem yanına hala srnn çözlmemş olursa sorarım
Printable View
Şaseciye gittim .Adama sorunu anlattım diğer servislerde nelere bakıldığını anlattım. Adam kontrol etti . Sol salıncak değişecek dedi. Değiştik. Frene basınca sola çekme devam etmekte.
sorun giderildimi halan devammı.buna benzer bir sorun bendede vardı.salıncaklar viraj demir takozları düzgün bir rot ayarı balansta aracın üzerinde yapıldı.şuanlık bir sorunum yok ama lastik havaları inince bile araç farklılaşabiliyor...
benim aklıma gelen ilk sey coilover oldu ama sızın soyledıgınıze gore bı sorun yok coiloverlarda ıkıncı olarak vestenauz ve ust merkez geldı son olarakta salıncaklar geldı salıncak burçlerından bıle çekme ufakta olsa yapabılır. Ayrıca coiloverlar esıt oldugunu ölçmek ıcın öle goz kararyla ölçülmez sonucta bunlar yuke bınen malzeme e halıyle yukte test edılıp bakılması gerek sonuc ıtıbarıyle kasayı tasıyan şeyler suspansıyonlar yukteyken biri digerinden 1cm bıle yuksek oldugunda bu sızın gıdısınızı etkılıcektır pek tecrube sahıbı degılım forumdakı bazı abılerım kadar ama yınede bunları tekrar sakın kafayla gozden gecırılırse ıllakı sorun ortaya cıkacaktı
salıncaklar değişti sonuç aynıydı sıkıntı kaliper pimlerinde çıktı balatalarında orjinal balata diye aldım ancak orjinal olmadığını düşünüyorum. Şuanda araç düzgün duruyor :D