Onlarda da yok maalesef.
Printable View
Namiştayn'da sanayi işi amortisör,coilover vs yapan bir firma ama içlerinde en eskisi en tecrübelisi. Çare olacak mı size
Atolye Kazaz'da olması lazım shock dyno. Çoğu garaj Öhlins ve ProFlex tarzı etaplar sonrası içinin yenilenmesi yağının gazının değişmesi gereken amortisörleri kendileri söküp bakım yapıp topluyorlar. Ve kalibrasyon millerinin odağı kaydığı içinde dynoda ayarlanması lazım. Profesyonel yarış garajlarında vardır bence. En kötü ihtimalle Castrol Ford Rally Team kesinlikle bir adet shock dyno sahibidir diye düşünüyorum.
Bu çok iyi haber.
Sizce benim projeme sıcak bakarlar mı?
Birileri bana kızacak ama motorsporları ile uğraşanların burunları biraz havada oluyor çoğu zaman. Ancak genele vuramam bunu. İllaki yardımsever birileri olacaktır diye düşünüyorum.
Ben bir mail atayım en iyisi.
Gelişme var mı?
Var da, emin olunca yazmam daha doğru olur.
Merakla bekliyorum üstad.
son durum nedir projede?
Abi yine bişeylerle karşimiza cıktın bu sevindirici.
Yazdiğin fabrikalarin hiçbirisi seni içeriye alip ar-ge bölümünde bişeyler yaptirmaz TOFAŞ bunu yapmaz kesinlikle onu biliyorum.
Renault bu konuda biraz daha nazik içerde kafana göre gezip tozabiliyorsun ama arge bölümü fabrikanin ayri bi yerinde onlarda işinize yaramaz.
Peak garaj da yokmu sordunuz mu oda yarişlar için araç hazirliyor MOTORSPORlari yazan garajlarda bulunmasi gereken bi alet değil mi bu