İzmit`te ki o ***** esnafı bilirsiniz zamanında Türkiye`de adını haddinden fazla duyurup işin b*kunu çıkaran. Zamanında burda Coilover yaptırdım bundan 9 ay önce sorunlarım 2. gününden beri hiç bitmedi. Amortisör vurma yapıyo yolda pinpon topu gibi sekmeler vs vs. Her gittiğimde beni başından sağar işim var demelerinden, bugün yoğunum demelerinden her bi bahanesinden en sonunda bıktım 4 dükkan yanında ki amortisörcüye gidip orjinal amortisörlerim ile yaylarımı taktırtmaya Coiloverları çıkartınca ustanın dediği bu nasıl bi Coilover böyle amortisör uzun mil uzun yayları bile Coilover yayı değil bi arabanın yayını kesip takmış öylece demesi beni yerin dibine soktu resmen param ile başka bir esnafa rezil oldum. Radyo reklamlarında gergedan boynuzunu duymuşunuzdur orda satıcının bir lafı var; ''Telefon ile mal satmak kolay sonrasında müşteriyle ilgilenip sorunlarını çözmek önemli'' diye bir lafı var. Bu esnafta böyle bişey yok aradığınızda 500 liranın kokusunu alıyo kardeşim aşağı kardeşim yukarı konuşup sonrasında telefonlarınıza bile cevap vermez ki bu sitede bunun birçok kanıtı ve maduru var. 4 dükkan yanında ki amortisörcüde Coilover yaptıranları biraz araştırdım bizzat kendilerine sordum 5 ay kullananda var 10 ay kullananda var en ufak bi şikayetleri yok sekme sorunu, vurma sorunu, yağ kaçırma sorunu vs hiçbir sorunları yokmuş kısmet ise önümüzde ki ay orda yeni Coiloverları denicem.
Siz siz olun tabelanın büyüklüğüne gitmeyin![]()