arkadaslar karar verdim bu 2 marka arasından secım yapıcam cok sert olsun ıstemıyorum konfor on planda olsun esıt bassın yeterhangısı daha kalıteli daha ıyı bı urun yorumları alalım
hangısı olursa olsun 5 cm olucak...
arkadaslar karar verdim bu 2 marka arasından secım yapıcam cok sert olsun ıstemıyorum konfor on planda olsun esıt bassın yeterhangısı daha kalıteli daha ıyı bı urun yorumları alalım
hangısı olursa olsun 5 cm olucak...
kış geldi takma bence, ben ibiza varken kar küreyici gibi geziyordum ankarada
focus için bilmem ama ben ibizada vogtlandtan memnun kalmıştım
evde duran parça hep kaşıntı yapar yazı beklemeden takarsın, bende hep öyle oldu
paran da cebinde kalır, acil bişeye lazım olur neme lazım![]()
vogtland 2007 yılından beri sorunsuz kullanıyorum, tavsiye ederim...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Vogtland kullananlar genelde memnun. Bi kaç Eibach yayda orantısız düşme olduğunu okumuştum.
Biz Focusta H&R kullanmıştık 35 mm oda fena değildi
Eibach önü 6, arkayı 3.5 düşürüyor.
Vogtland'da ön arka eşit düşürüyor.Şu an bende Vogtland 3.5 kullanıyorum çok memnunum...
focusta vogtland daha eşit düşürür, focuscular bunu bilir bunu söyler![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Oem jantlarla evet, çok basık olur. Basık durmasindan ziyade teker camurlugun içine girer yada girmeye yakin durur + yan taraflar açılır yani tekerin sagi ve solu kaportaya uzak durur.( insallah tarif edebilmisimdir). Diger yandan 3.5 veya 4 lük yay kullanirsan, tekerler camurluga löp diye oturur ki bence bu ideal olandir.
İlla 5 takacam diyosanda 18 jant şart. Buda ekstra maliyet demektir.
Ama benim fikrim 4 çok hoş durur ve senin istediğin görüntüyu, alcakligi sağlayacaktır.
Standart Hali
Vogtland 3.5 sonrası
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)