punto aracıma 3,5 luk yay alıcam 16 jant taktım az düşürse konfordan bişey kaybetmesek diyoruz. ne önerirsiniz hangisi ?
punto aracıma 3,5 luk yay alıcam 16 jant taktım az düşürse konfordan bişey kaybetmesek diyoruz. ne önerirsiniz hangisi ?
3 luk pro kit kullanıyorum getzde 16 jantla açıkcası benim getz normalde çok sert olduğundan jant konforu nekadar bozduysa okadar bozuldu yay kaynaklı bir şikayetim hiç olmadı
sertliği çok ideal ozellikle fren performansı viraj performansı çok olumlu değişti
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Grande punto aracımda 1 sene 3.5 cm h&r kullandım baya sertti sonra onları satıp 5 cm eibach benzinli yayı aldım .(aracım dizel ağırlık farkından dolayı benzinli yayı alırsan aracın ön kısmı daha fazla düşer)Eibach daha yumuşak ve konforlu ama h&r ların yol tutuşu biraz daha iyiydi.
Ya 3.5 cm h&r yada 5 cm eibach benzinli yayı(dizel yayı alırsan ön tarafı fazla düşmez) almanı tavsiye ederim
3.5 eibach düşürmez 5 lik h&r da çok sert olur
puntomda eibach 5 lik kullandım h&r göre daha az sekıyor ve dusuruyor.yıne en guzelı coil ama her turlu sekıceksın..
TeKS@S
konfordan kayıp olmasın istiyosan orjinal yaylarını preslet en yumuşak o şekilde olur fakat görüntüden başka bişey kazandırmaz sana.
ama benim düşüncem bu basıklık işi çok pis bişey bende 4.5 la başladım 10.5 a kadar gitti onun için konfor falan düşünme ilerde zaten basıcaksın git coil yaptır kurtul![]()
![]()
bana çok düşmese de olur. sadece konfor gitmesin yeter. cunku araba uzun yola cıkacak ayda bir ve 4-5 kişi ile cıkılacak. ama o jip görünümü de gitsin istiyorum. yorumlara göre en iyisi eibach 3,5 o zaman. bir de voglant ı sorucam nasıldır ?
puntomda sparco+koni kullanıyorum oldukça memnunum H&R serttir ama yol tutuş iyidir konforsa eibach bence
kW öneririm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)