konu başlığında yazdığım gibi ankarada red eagle yay satan bi yer bilen varmı araştırdım biraz ancak bulamadım. bir de hazır konu açmışken elinde az kullanılmış ısıtılmamış kesilmemiş red eagle polo ibiza yayı olan varsa yaylara talip olabilirim![]()
konu başlığında yazdığım gibi ankarada red eagle yay satan bi yer bilen varmı araştırdım biraz ancak bulamadım. bir de hazır konu açmışken elinde az kullanılmış ısıtılmamış kesilmemiş red eagle polo ibiza yayı olan varsa yaylara talip olabilirim![]()
1. konuyu yanlış yere açmışsın
2. neden red eagle ?
uygun fiyatı yumuşaklığı ve eibach gibi firmaların aracım için 4.5cm yayı bulunmaması beni red eagle a iten sebep oldu aynı zamanda yaylar hollanda malı çin falan da değil
Ozen ticarete sordunuzmu
google dan
Aracınız İçin Herşey
özende vardır red eagle vogtland eibach satıyolar
Red Eagl ithalatçısı Birlas'ta çalışan bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre bu yaylar Hollanda2da bulunan cobra suspension tarafından Birlas için red eagle adı altında üretiliyormuş.Web sitesine bakınca ciddi bir firma gibi gözüküyor..
Lowering springs / Products / Cobra Suspension
son zamanlarda bu red eagle markasının adnın çok duymaya başladım. Ve gittikçe kullanıcı sayısı da artmakta. Nedir nasıldır acep
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)