User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Good Year EGP 195/150/15 Tavsiye ?

MehmetOrkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Good Year EGP 195/150/15 Tavsiye ?

Good Year EGP 195/150/15 Tavsiye ?

Eibach pro kit spor yay aracıma good year egp takarsam balon yapar mı acaba ?. Fiyatı çok uygun. Zaten lastik kalitesine diyecek birşey yok. Ama yumuşaklığından dolayı balon yapar mı korkusu var .

Ne dersiniz ?

GOODYEAR 195/50 R15 82V EFFICIENTGRIP Performance Lastik Fiyat
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende yanakların zayıf olarak gördüm tüm kaynaklarda yorumlarda (ölcü farklı senden ama gittim conti premiumcontact5 aldım) ama yinede kararlıysan

burda 10 lira daha ucuz

Goodyear EfficientGrip Performance 195/50R15 82V - KolayOto

alternatif falken ze914

Falken ZE914 195/50R15 82V - KolayOto
    1881 - 193

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seat ibiza aracımda aynı lastıkden kullanıyorum, yaklaşık 2-3 ay olmuştur.

arabam genel hatlarıyla sert araç, üzerindeki pirellileri soktukden sonra bu lastiklerle daha iyi hale geldi.

lastik balon yapmadı suana kadar ara ara sert düşüşler yasadım. umarım balon yaşamayız
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende yanakların zayıf olarak gördüm tüm kaynaklarda yorumlarda (ölcü farklı senden ama gittim conti premiumcontact5 aldım) ama yinede kararlıysan

burda 10 lira daha ucuz

alternatif falken ze914

goodyear için yorum yapamam ama cpc5 gerçekten parasını hak eden bir lastik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

burda 10 lira daha ucuz

alternatif falken ze914

Abi kararlı olamıyorum balon yapar mı korkusundan. Artık lastik alma vakti geçti gidiyor .

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seat ibiza aracımda aynı lastıkden kullanıyorum, yaklaşık 2-3 ay olmuştur.

arabam genel hatlarıyla sert araç, üzerindeki pirellileri soktukden sonra bu lastiklerle daha iyi hale geldi.

lastik balon yapmadı suana kadar ara ara sert düşüşler yasadım. umarım balon yaşamayız
    Konforun iyi olacağı kesin ama balon işi korkutuyor . Dün lastikçileri gezdim michelin ve good year yanakları gerçekten yumuşak diğer lastiklerin yanakları sert.

Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goodyear için yorum yapamam ama cpc5 gerçekten parasını hak eden bir lastik
    İstediğim ölçüde cpc5 yok cpc2 var hemde pahalı .

Kullanıcılardan yorum bekliyorum
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Berkan abi egp den vazgeç falken ze94 mü al diyorsun .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MehmetOrkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berkan abi egp den vazgeç falken ze94 mü al diyorsun .

araç tatlı sert ise vede yumuşasın amacındaysan Goodyear EGP den başka hiçbir yere bakma Contilerin kralındanda Michelindende sessiz ve yumuşak ama onunda handikapı yukarıdada bahsedildiği gibi yanaklar yumuşak ve çok sert çukurlrda balon yapma şansın var. ha mayınlar dolu bir şehir değil aracında kalas değilse ve evet ya biraz sessizlik ve yumuşaklık iyi olur diyorsan başkasına yönelme bile.

goodyearlerle 35-40bin maks yaparsın,contiler bir tık daha sağlam yol tutuş daha iyi ama hem daha pahalı hem çok çok kısa ömürlüler ben contisportlarla 5000kmde lastik bitiren 2-3 kişi biliyorum ve geneli 20bin dayanmıyor oda normal sürüşle.

falken daha sert,ikisinin ortası kadar tutuyor, ikisindende sesli ama kabul edilebilir düzeyde (sonuçta rakipler ztn sınıflarının en sessizleri ztn) ve hem uygun hem kolay kolay balon yapmıyor.

şahsen ben senede 15binden az yol yapıyor olsaydım muhtemelen Good EGP alırdım, takoz gibi gezmek cidden lannet bir durum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç tatlı sert ise vede yumuşasın amacındaysan Goodyear EGP den başka hiçbir yere bakma Contilerin kralındanda Michelindende sessiz ve yumuşak ama onunda handikapı yukarıdada bahsedildiği gibi yanaklar yumuşak ve çok sert çukurlrda balon yapma şansın var. ha mayınlar dolu bir şehir değil aracında kalas değilse ve evet ya biraz sessizlik ve yumuşaklık iyi olur diyorsan başkasına yönelme bile.

goodyearlerle 35-40bin maks yaparsın,contiler bir tık daha sağlam yol tutuş daha iyi ama hem daha pahalı hem çok çok kısa ömürlüler ben contisportlarla 5000kmde lastik bitiren 2-3 kişi biliyorum ve geneli 20bin dayanmıyor oda normal sürüşle.

falken daha sert,ikisinin ortası kadar tutuyor, ikisindende sesli ama kabul edilebilir düzeyde (sonuçta rakipler ztn sınıflarının en sessizleri ztn) ve hem uygun hem kolay kolay balon yapmıyor.

şahsen ben senede 15binden az yol yapıyor olsaydım muhtemelen Good EGP alırdım, takoz gibi gezmek cidden lannet bir durum
    Abi çok güzel anlatmışsın, çok teşekkür ederim. Aracımda eibach prokit yay var spor yaylarda en konforlusu olarak geçiyor. Arabam 1100 kilo 95 corolla. Çok fazlası ile çukurlardan kaçan birisiyim fakat otobanda bile öküz gibi çukurlar ve köprü eklerinde kesitler mevcut olduğundan korkuyorum . Senede ortalama bende 15bin yapıyorum. Aracımın kronik sorunu frenleme de kızaklıyor o yüzden de egp düşünüyorum aslında. Ama bu konu sonrasında falken'e artık sıcak bakıyorum galiba .

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bridgestone t001 al kafan rahat olsun bence

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Egp yi 205 55 16 olarak 307 de takalı 10 bin civarı oldu sanırım, çukur vs girdim kazayla ancak balon yaşamadım hiç. Ekonomisi, yumuşaklığı, sessizliği falan şahane lastik
    -Fırat

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20-25 bin km'dir kullaniyorum EGPleri. Aracımda 5 cm eibach yay var, öncesinde dunlopun sp sport kışlık lastikleri vardı. Amortisorler stock oldugu icin vurma yapiyordu cukurlarda. Tam amortisor alacaktım araştırıyordum o ara yazlık lastiklerim bitip EGP alınca amortisorlerin vurması kesildi Konfor olarak efsane. Belirli bir yolda önceden hissettiğim yamaları falan hissettirmiyor.

Araba basik oldugu icin dikkat ediyorum çukurlardan kaçıyorum vs ama kaçamayıp bam güm girdiğim yerler de oldu, balon olmadı henuz. Ama bir arkadasım uzun yolda yol çalışmasına denk geliyor, asfaltı kesip derin bir çukur şeklinde bırakıyorlar, orada ön iki lastigi balon yaptı. Onlari da fabrikaya yolladı para iadesi aldı

Spor yayın sertliğini gidersin istiyorsan ilacın EGP.
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bridgestone t001 al kafan rahat olsun bence
    200 TL .
    Bridgestone Turanza T001 195/50R15 82V - KolayOto

Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egp yi 205 55 16 olarak 307 de takalı 10 bin civarı oldu sanırım, çukur vs girdim kazayla ancak balon yaşamadım hiç. Ekonomisi, yumuşaklığı, sessizliği falan şahane lastik
    Acaba 195/55/15 mi alsam . Kafam iyice karışmaya başladı. Lastiğe diyecek birşey yok zaten harika.

Alıntı Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20-25 bin km'dir kullaniyorum EGPleri. Aracımda 5 cm eibach yay var, öncesinde dunlopun sp sport kışlık lastikleri vardı. Amortisorler stock oldugu icin vurma yapiyordu cukurlarda. Tam amortisor alacaktım araştırıyordum o ara yazlık lastiklerim bitip EGP alınca amortisorlerin vurması kesildi Konfor olarak efsane. Belirli bir yolda önceden hissettiğim yamaları falan hissettirmiyor.

Araba basik oldugu icin dikkat ediyorum çukurlardan kaçıyorum vs ama kaçamayıp bam güm girdiğim yerler de oldu, balon olmadı henuz. Ama bir arkadasım uzun yolda yol çalışmasına denk geliyor, asfaltı kesip derin bir çukur şeklinde bırakıyorlar, orada ön iki lastigi balon yaptı. Onlari da fabrikaya yolladı para iadesi aldı

Spor yayın sertliğini gidersin istiyorsan ilacın EGP.
    Kaç yanak kullanıyorsun ?. 25bin olmuş dişleri ne durumda ?. Aslında aracım çok sert değil . Ama lastiklerim çok sert olduğundan en ufak yol farklılığı hissediliyor . 8 yıllık barum lastiği .
    Uzun yolda bazı sürpriz çıkabiliyor ona da yapacak birşey yok tabi.

Alıntı KAMBOZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sınıfının en hafif lastiğidir 6.5kg
    Her türlü iyi lastik.

Dün bi arkadaşımın aracına 175/65/14 egc taktırdık yol sesi tıkırtılar yok oldu . Bi derece daha yakınlaştım goodyeara .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese selam, tekrar konu açmak istemedim. Konu sahibi kusura bakmasın.

2014 reno symbol aracımıza yaz lastiği almak istiyorum. Üzerinde 185-65-15 var. Goodyear EGP alıcam. 195 taban'a geçsek iyi olacak. 195 tabanda yanak 60 yapın dediler. 195-65-15 olmasında bir sorun olur mu acaba? Yoksa dedikleri gibi 195-60-15 mi alalım? tavsiye ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    60 yanağa düşerseniz çap aynı kalır ama 65 olarak da kullanılabilir benim kanımca.

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaç yanak kullanıyorsun ?. 25bin olmuş dişleri ne durumda ?. Aslında aracım çok sert değil . Ama lastiklerim çok sert olduğundan en ufak yol farklılığı hissediliyor . 8 yıllık barum lastiği .
    Uzun yolda bazı sürpriz çıkabiliyor ona da yapacak birşey yok
    185 60 15 ölçülerim. Dişlerin durumu bu, 50-60 bin gideceğini düşünüyorum;

Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    195 65 r15 ebatlisini kullandim memnundum falken dan michelinden contiden bence kat kat ustun bi lastik o kadar yumusak olmasina ragmen 200 le viraj a girdim kazara rogar kapagindan buyuk cukurlara girdim bana misin demedi almadan once herkes balon yapma sıkintiindn bahsetmis ama eg de oyle bir sey varmis egp de yok duzeltmisler cogu hatalarini diyerekten aldim tecrube ile sabittir kirikkale karakeci kulu arasinda ki yol cok kotudur orda bile yuksek hiz sikinti cikarmadi fren mesafesi kis lastigine yakindir yakitta bu lastikten baska az yakan lastik gormedim suana kadar suan aracin ustunde michelin var berbat bence .ne yol tutar ne yakit ekonomisi yapar

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banada tavsiye lazım fiyati önemli degil 200+ 10 20 tl fazla veririm lastik ölcüsü 195-45-15 veya 50-15 olması lazım..

Michelin pilot sport 3 düşünüyorum bende lastigin cok cok iyi olması lazım ne tavsiye edersiniz

Satanael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Good Year EGP 195/150/15 Tavsiye ?

Eibach pro kit spor yay aracıma good year egp takarsam balon yapar mı acaba ?. Fiyatı çok uygun. Zaten lastik kalitesine diyecek birşey yok. Ama yumuşaklığından dolayı balon yapar mı korkusu var .

Ne dersiniz ?

GOODYEAR 195/50 R15 82V EFFICIENTGRIP Performance Lastik Fiyat
    Kesinlikle şiddetle tavsiye ederim.

Önceki aracım palio 1.6 16v de 10 bin km kullanmıştım ve verdiğim paraya sonuna kadar hakeden bi lastik.

Daha önceki lastiklerimde 1-2 cayır cayır saran aracıma kuruda dogru düzgün patanaj bile cektirmiyordur.yol tutuşu - ıslak performansı - konforu herşeyi ile güzel lastik. 10bin km kullandım öyle michelin ler gibi cok yıpranma bile olmamıştı. en önemlisi taktıgımın ilk haftası nasılsa 10 bin km sonrada aynıydı. bugün aynı ebatta lastik alıcak olsam hic düşünmem gider yeniden aynısını alırım. efficent grip serisi gercekten cok iyi lastiktir.
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konularda bordo klavyeli hızlıların yazıları yok mu öldürüyor beni

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)