User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: E39 2003 Coil ve Yay Kararsızlığı..?

cka36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question E39 2003 Coil ve Yay Kararsızlığı..?

Meraba arkadaşlar 2003 Model 520 satın aldım bi hafta önce. Coilover ile yay arasında gidip geliyorum çünkü şuan gerçekten çok konforlu kıyamadım bi türlü
    Ama kaşıntılarım başladı o yüzden coil ve yay arasında gidip geliyorum. Coil olursa Ta Technix düşünüyorum ama konfordan ne kaybetceğimi tam bilmiyorum yay konusunda da karasızım eibach şuan bence piyasada en yumuşak yağlardan biri ama düşme konusunda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum ama bu benim nacizane fikrim sizlerden de biraz yardım almak için desteğinizi bekliyorum

TanerErbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konforunun ayni olmicagini kesin olabilirsin, arac daha alcak olucagindan daha sert olmak zorunda. bundan kacarin yok

diger konu ise, yay mi Coil mü

kesinlikle coil, cünkü komple sistem olarak calisan suspansionda yay ile amortisör uyumlu olmak zorunda
    sadece yay takarsan ilerki zamanlarda amortisörünü patlaticaktir, yay ile kesinlikle amortisörde degismek zorunda.
    Coil alirsin bir kere rahat edersin

basta dedigim gibi konfor konusunda kayba ugrucaksin

TA-Technix konusunda yardimci olabilirim

Bakiniz buraya
    Polo GTI owner

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eibach 5-3 yay tak gitsin.Dikkatli kullanırsan kısa vadede amortisörler de bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum,iyi durumdaysalar.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulabilirsen OMP al.Ben 2006 da e39 a takmıştım m5 jant lastikle o büyük konforu devam ediyordu ve düşüklüğüde idealdi.Tavsiye ederim.

PaSHa-brk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cka36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meraba arkadaşlar 2003 Model 520 satın aldım bi hafta önce. Coilover ile yay arasında gidip geliyorum çünkü şuan gerçekten çok konforlu kıyamadım bi türlü
    Ama kaşıntılarım başladı o yüzden coil ve yay arasında gidip geliyorum. Coil olursa Ta Technix düşünüyorum ama konfordan ne kaybetceğimi tam bilmiyorum yay konusunda da karasızım eibach şuan bence piyasada en yumuşak yağlardan biri ama düşme konusunda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum ama bu benim nacizane fikrim sizlerden de biraz yardım almak için desteğinizi bekliyorum
    Merhaba izmirdeysen sana yardımcı olabilirim şuan bi tane e39'umuzda ta tecnic takılı Sıfır olarakta e39 için jom coilover var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TanerErbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konforunun ayni olmicagini kesin olabilirsin, arac daha alcak olucagindan daha sert olmak zorunda. bundan kacarin yok

diger konu ise, yay mi Coil mü

kesinlikle coil, cünkü komple sistem olarak calisan suspansionda yay ile amortisör uyumlu olmak zorunda
    sadece yay takarsan ilerki zamanlarda amortisörünü patlaticaktir, yay ile kesinlikle amortisörde degismek zorunda.
    Coil alirsin bir kere rahat edersin

basta dedigim gibi konfor konusunda kayba ugrucaksin

TA-Technix konusunda yardimci olabilirim

Bakiniz buraya
    Sanırım ilk kez araç basıcakmış gibi bişey aklınıza geldi ama öyle birşey değil sistemin çalışmasını ve yay ile coil arasında neler olabilceğini zaten biliyorum e39 da konfor ve düşüklüğü minimize etmek için yardım istiyorum sadece ilgin için teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bulabilirsen OMP al.Ben 2006 da e39 a takmıştım m5 jant lastikle o büyük konforu devam ediyordu ve düşüklüğüde idealdi.Tavsiye ederim.
    Fiyatlar konusunda bi bilgin varmı ? Benim aracımda şuan 18 jant mevcut. İlerki zamanda 19a geçiş yapıcam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eibach 5-3 yay tak gitsin.Dikkatli kullanırsan kısa vadede amortisörler de bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum,iyi durumdaysalar.
    Eibachtaki düşme oranından dolayı korkuyorum açıkçası istediğim alçaklığı genelde eibachtan sağlayamıyorum Konforunuda çok seviyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PaSHa-brk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba izmirdeysen sana yardımcı olabilirim şuan bi tane e39'umuzda ta tecnic takılı Sıfır olarakta e39 için jom coilover var.
    Evet izmirdeyim benim araç 2003 m54 ağırlıklar her e39 eşit değil doğal olarak. Sizin aracınızdaki konfor vs durumu nedir ?

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cka36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyatlar konusunda bi bilgin varmı ? Benim aracımda şuan 18 jant mevcut. İlerki zamanda 19a geçiş yapıcam.
    Malesef yok dediğim gibi 2006'da OMP takmıştım 5 lik olanından çok zaman geçti.resmini bulamadım arabanın koyucaktım gör diye yeteri kadar düşüklük oluyor.Hatta benim standart çamurluklarıma arkaya 3 kişi oturunca m5 lastikleri ile sürtüyordu kıvırmıştım arkaları.
    O şekildede 60.000 km yol yaptım.Ankara ürgüp antalya her yere gittim geldim hiç bir sıkıntı olmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef yok dediğim gibi 2006'da OMP takmıştım 5 lik olanından çok zaman geçti.resmini bulamadım arabanın koyucaktım gör diye yeteri kadar düşüklük oluyor.Hatta benim standart çamurluklarıma arkaya 3 kişi oturunca m5 lastikleri ile sürtüyordu kıvırmıştım arkaları.
    O şekildede 60.000 km yol yaptım.Ankara ürgüp antalya her yere gittim geldim hiç bir sıkıntı olmadı.
    Deneyen birinden tavsiye almak gerçekten iyi oluyo ama omp biraz zor bulurum gibi geliyor Fiyatlarda k&w gibi omp de genelde yüksek .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Coil Coil Coil..... Siparişi verirken haber et beraber edek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdnc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Coil Coil Coil..... Siparişi verirken haber et beraber edek.
    coil candır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)