İlk önce aracın makyajsız kasa mı, makyajlı kasa mı? Makyajlı ile makyajsızın arka frenleri de farklı.
Makyajsızlar arka kampana, makyajlı kasa ise arka disk fren. 2003'ün 2. yarısında üretilen yarı makyajlı modeller de disktir.
Bu sebeple 2 modelin arka taşıyıcıları gibi parçaları da farklıymış.
Geçen yaz 5x114.3 EP3 jant almıştım takmak için ama maalesef takamamıştım bu sebepten ötürü. Sadece disk+porya değişimi ile kurtarırız sanıyordum ama Bursa'daki EP3 Swap Vtec2 sahibi Yıldıray abi ile görüşünce arka taşıyıcı denilen parçaların da değişmesi gerektiğini anladım. Parçacılarla görüştükten sonra maliyetin minimum 3-4 bin TL'yi bulacağını görünce vazgeçmiştim kendi aracım için.(2002 makyajsız kasa, arka kampana fren). El freninin halatı bile değişecekmiş.
Aracınızın arka fren sistemi disk ise maliyet biraz daha azalıyor tabi taşıyıcı değişimi olmayacağı için. Ama yine 2 bini rahat bulur diye düşünüyorum.
Şu da var, İstanbul'da kırmızı bir Vtec2'nin arka kampanasını 5x114.3'e göre yeniden deldirmişler tornacıda ve o şekilde kullanıyorlar. Sadece ön diskler ve poryalar değişmiş. Aracın fotoları da var hatta nette, bronz renkli 5 bijonlu Volk Rays TE37 jantları var.
Benim gittiğim/sorduğum tornacı ise yapamayız demişti ve kampanaları doldurtup yeniden deldirme işinden de vazgeçmiştim.
Jantları da 4x100'e çevirttir tak diyen oldu ama güvenemedim ve nihayet satmıştım.
Aracınız kampanalıfren ise arkası, deldirme olayını iyi araştırın. En ucuz maliyetle bu şekilde takılabilir. Onun haricinde diskse arka frenler, EP3/EP2 Sport(5 bijon) parçaları ile işlem yapılır, maliyet ona göre olur.
Bu da açtığım konu. @daredevil - Yıldıray abi gerekli bilgileri yazmıştı.
http://www.techturkey.com/forum/yol-...rmek-icin.html
---------------------------
@DENON
Yusuf Abi porya ile beraber şu 5 bijon arka kampana olayına da el atarsan çoğu Vtec2 sahibinin dualarını alırsın desem abartmış olmam. İşte o zaman sadece kampana değişimi ile minimum harcama yapılmış olur porye+disk yerine. (Tabi bu dediğim makyajsız kasa için geçerli.)