User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Clio Sport'a Spor Yay Önerisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Clio Sport'a Spor Yay Önerisi

Merhaba arkadaşlar. 2002 Clio Sport aracıma O.Z F1 15" jant aldım. Lastik ölçülerim 195/55/15 ama aracım bana zaten yüksek geliyordu jantla beraber daha da yüksek geldi. Spor yay ihtiyaç oldu. Forumda filan biraz araştırma yaptım fakat bu konuda çok net bir bilgi yok. Ben eibach almayı düşünüyorum bazısı diyor sportline al zaten eibach basmıyor bassada altı hiç sürtmez hem ikisinde de konfor aynı olacak. bazısı da 5'lik amortisörleri aşırı yorar konfor kaybı çok olur pro kit al keyfine bak diyor hatta orjinalden iyi oldu diyen bile var arada kaldım doğrusu.

Cliosuna spor yay takanların yorumlarını bekliyorum.

MehmetOrkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eibach pro kit alırsan, minimum sorun olur, sportline alırsan sorun biraz daha artar , sonuçta 5 cm ve dediğin gibi amortisörleri yorar, 5 cm takacam illa dersen millerden de 4 cm kadar kestirebilirsin. Eibach konfor konusunda çok iyidir.
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vogtland bulabilirsen öneririm, uzun yıllar sorunsuzca kullandım, benden daha uzun süre de babam kullandı ki konfor hastasıdır, yine de sorun olmadı. 5 likti bendekiler.
    CAN CEYLAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eibach sportline alıp işi bitirin. Maceraya gerek yok diğer markalardan biraz yüksek kalıyor ama sekme yapmaz.

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 buçuk senedir eibach sportline'ı oem amortisör ile kullanıyorum ne konforu aşırı etkiledi nede amortisörlerle ilgili sorun yaşadım. fazla alçaltma olmadığı dogru ama seni tatmin edecek kadar düşürür.
    Alıntı M3yener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)