225/40/18 deki lastik ebatımı gerek rahatlık gerekse yol tutusu için büyütmek istiyorum
245/40/18 ebatında herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım acaba ?
Üzerinde König Milligram 18x8.5 var herhangi bir sürtme vs problemim yok
225/40/18 deki lastik ebatımı gerek rahatlık gerekse yol tutusu için büyütmek istiyorum
245/40/18 ebatında herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım acaba ?
Üzerinde König Milligram 18x8.5 var herhangi bir sürtme vs problemim yok
önlere 245 arkalara 265 yaparsan çok daha iyi sonuç alırsın. anca tutunur araban![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
lastigin yanak kalınlıgı 90dan 98mm çıkar.yuvarlanma metresi 637mm den 653mm ye olur.km.göstergenizde gördügünüz hızdan biraz daha hızlı gidersiniz.konfor artabilir yol tutuş bu baglamda düşebilir.tabi ekstrada agırlık ve benzin tüketiminide unutmamak lazım.
Abi ciddi bir soru sordum![]()
Eski jantlardaki konforum yok araçta yol tutuşumda offsette biraz düştü gibi gibi araç oversteeringe meil ediyor sert girdiğim zamanlarda
Extra benzin ve ağırlık problemim yok jantlar 8 kg orjinalinden bayagı bir hafif aracı bayabileceğini pek düşünmüyorum tek aklıma takılan sürtme problemi olur onuda nasıl çözeceğimi halen bulamadım![]()
Davlumbaz sürterse çok sorun değil,ya patlatırsın yada aşınır, Çamurluk içine biraz toz toprak alırsın.asıl sorun çamurluk sürtmesi,ki zaten düşündüğün tabanlar sürter diye düşünüyorum.
Makine Mühendisi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)