User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: MK1 palio ön amortisörler icin yardım.

Satanael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

MK1 palio ön amortisörler icin yardım.

Mk1 serisi palio araclara mk 2 sporting kasanın amortisortlerinin oldugunu duymustum bi yerde böyle bişi deniyen varmı hic aracında yada farklı markaların daha sert amortisorleri uyum sağlarmı?

Ön amortisorlerim bitmek üzere ve değiştirirken oemleri pek takmak istemiyorum. daha sert amortisor kullanmak istiyorum fakat mk1 kasalar biraz parca konusunda sıkıntılılar.Bu yüzden çeşitli amortisor tiplerini deniyenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mk2 nin amörtisörlerini kullanabilirsin ama yaylarıyla beraber

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Satanael Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mk1 serisi palio araclara mk 2 sporting kasanın amortisortlerinin oldugunu duymustum bi yerde böyle bişi deniyen varmı hic aracında yada farklı markaların daha sert amortisorleri uyum sağlarmı?

Ön amortisorlerim bitmek üzere ve değiştirirken oemleri pek takmak istemiyorum. daha sert amortisor kullanmak istiyorum fakat mk1 kasalar biraz parca konusunda sıkıntılılar.Bu yüzden çeşitli amortisor tiplerini deniyenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
    önceki aracımda spor yay kullandığım için mk2 ön amortisörlerini kullanmıştım.
    yalnız mk2 ön amortisör alırsanız yaylarının o amortisörlere oturmayacaktır ve 2 adet mk2 & mk3 ön helezon yayı da almanız gerekiyor.

mk1 ve mk2 amortisörlerinin farkı tablalarının birisinin diğerinden daha geniş olmasıdır bilginize

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)