haydaa oldu mu şimdi bu kafa gitti :beuj:
Printable View
haydaa oldu mu şimdi bu kafa gitti :beuj:
ne oldu alındı mı ? çok heyecanlı :D
adamlar her ilana aynı resmi yapıştırmışlar. bence hiç girmeyin o işe paranızla rezil olursunuz.
Fk Audi A4 Spor Coilover Kit 21836030 - n11.com
Alan varsa yorum alalım ürün ile ilgili bende alıcam... :/:/
Anlamıyorum ki ne gibi bir problem yaşarsınız. En kötü ürün gelince video kaydederek kutu açılımını yaparsınız. Hiç bir sorun çıkmaz. Bakarsın göndermek zorunda kalırlar.
bence set halinde gelmiyor 1 adet geliyordur set istersen 1000 tl diyordur.
Euro olsa bile alınabilir 2500 değilse tabi :D
Garajyunni
Enis GÖKHAN Tel: 05382005677
Webten biraz araştırdım, firmayı buldum
Sonuç olarak ürün orj. fk, üründen şu an ellerinde mevcut değilmiş,
ayrıca ürün fiyatı yalnış(yanlış) girilmiş 1000 tl lik coilover o dedi konuştuğum kişi bana.
Ben bu ürünü satın alsam n11 bana bu ürünü bu fiyattan vermek zorundamı şartları nelerdir onuda bir araştırıyım.
ben siparişi vermek istedim.. 250 tl olsa 750 ye babamın oğluna satarım hesabı.. fiyat yanlış girilmiş 975 tl dediler...
Arkadaşlar işten güçten yazamadım. Konuyu aydınlatayım. Buraya konuyu açtıktan sonra fk'nın orjinal ürünleri, çakmaları vs tekrardan fiyat araştırması yaptım. Tabiki 1200 tl 'nin altında fiyat bulamadım.
Ardından satıcıya ulaştım telefonla durumu anlattım yanlış girilmiş dediler. Çakallık yapayım sipariş vereyim belki göndermek zorunda kalırlar en kötü paramı iade ederler dedim ancak onuda araştırdım n11.com'un satıcının elinde stok yok deyip parayı iade etme hakkı var yani boşa uğraşmış olacaktım. Bu yüzden vazgeçip şikayet mail'i yazmakla yetindim :)
Coilover ütüsü bitmiştir başka bahara kaldı :)
aynısını koltukta bana yaptılar, n11.com ve FK... bu işte bir dümen var, benden elinde stok olmadığını avans geçince sipariş geçileceğini söylediler, fiyatı da yanlış girmişiz dediler... n11.com un hiç bir şeyde sorumluluğu yok kendilerine göre... dikkatli olun bence...