-
Type R ne renk ben bilmiyorum büyükçekmecede type r fn2 type r var 2 3 tane ama ep3 ype r görmedim hiç. Bi tane sport var sanırım siyah type r gibi olan.
Bu arada jantları satarken düşüncekti o çizikleri satıcı. Sen 160 la giderken o saplamalar kırılsaydı ne olacaktı bi sor kendine.
-
Ben Type R'ı sattım Miami.
Soruyorum arkadaşa kelimeler yetersiz kaldı sanırım düşünmek için süre istedi. :)
-
yapılcak tek şey var
arabayla ve jantla bayiiye gitmek problemi çözün aracımı verin demek lazım.yok mok derlerse tüketici halkarına GO!!!!!kendileri çözsünler problemi
-
Sonuna kadar katılıyorum tüketici hakları mahkemesine gitmekle tehdit etmek eyer haala aynı tawır içindeyse gitmek en mantıklısı...Bi jantcı 3kuruş zarar edicek diye hayatını niye riske atasın ki?Kaldıki kendi hatası başta düşünmeliydi o işi...(ama eer bööle bööle istersen oynar başlıklı bijonla takarız ama sorumluluk almayız deseydi başka olurdu)
-
geçmiş olsun daha büyük problemlerle karşılaşmamışsın allahtan...
tüketici haklarına gitmekle tehdit etmeyip direkt git derdini izah edip davanı aç,tebligat ellerine ulaştığı zaman o senin peşinden koşsun ;) ...
-
geçmiş olsun
bence de direk iade etmelisiniz jantları. sorun çıkartırsa da mahkemeye verin, yaptığı saçmalığı da anlar belki
-
Oynar başlıklı bijon kullanmayı dene. Buda olmazsa sakın torna ile felan uğraşma sat yada iade et kendi hayatın için.
-
aşınma ve yalama olursa yolda allah korusun o bıjon açılır ....sanırım farklı şekıldekı bıjonu uygulamışlar arabanıza ve makınayla fecı sekılde sıkarak mahvetmışler..
-
Yardım ve cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar;
Rafi Bey (Mutlu Lastik) bu konuda çözüm üretebileceğini söyledi kendisiyle
görüşmelerimiz sürüyor.