Sabit gaz giderken ayağımı gazdan çektiğim anda araba küt diye yığılıyor anlık olarak.
Akan trafikte 2. vites rölantiye yakın devirde ilerlerken tak tuk bi kafa kaldırıyor araba bir kafa indiriyor sinir bozucu şekilde. neden olabilir bu sorun?
Sabit gaz giderken ayağımı gazdan çektiğim anda araba küt diye yığılıyor anlık olarak.
Akan trafikte 2. vites rölantiye yakın devirde ilerlerken tak tuk bi kafa kaldırıyor araba bir kafa indiriyor sinir bozucu şekilde. neden olabilir bu sorun?
ileri atma yok, araba yığılıyor anlık olarak, içerdekileri rahatsız edicek şekilde vuruntu yapıyor gazı bırakınca
motor kulağı yeni değişti, bir çok parça değişti hatta farkeden hiç bir şey olmadı bu durum ile ilgili. Ön takım ile alakalı olabilirmi?
Motor ve şanzıman kulaklarını kontrol edin.
Ekleme;
Peşpeşe yazmışız. Motor ve şanzıman kulaklarının tamamı sorunsuzsa, aracın ön takımında ve aktarmasında da boşluk yoksa, bazı dizel araçlarda cut-off haddinden fazla sert olabiliyor, öyle bir durum da olabilir. Aynı motor başka araçla karşılaştırmak lazım.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
aktarma organlarından birindeki bir boşluktan yapıyor kulaklar değiştiyse diğer tüm organları kontrol ettirmenizde fayda var
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Amortısor bılye ve takozlarına da baktırmakta fayda var..
Benzer durumla yakın zamanda karsılastım..
Motor kulağının yeni değişmiş olması, doğru monte edildiği anlamına gelmez.
Bunu olumsuzluk yaratmak adına söylemiyorum, ancak, motor kulaklarının cıvatalarının gevşek kalıp kalmadığına bir daha bakılsa iyi olur bence.
Hareketli volandaki balanssızlıkta sebep olabilir, tabi hareketli volan mı var bilmiyorum aracında o ayrı konu![]()
Motor kulağı yan sanayiyse pek güvenme. bende orjinali çok pahalı diye ilk aldığım yan sanayi parça motor kulağı oldu yetkili serviste taktırdım gaza sert basınca tak vitesleri sert atınca tak ediyodu baya şiddetli. gittim yenisini istedim parçacı verdi onun vida delikleri bile birbirini karşılamadısinirlendim orjinal aldım kafa kuş ne ses var ne titreme
Motor kulağı orjinal taktım içim acıya acıya, yarı fiyatınada aynı parça satılıyorduAraca baktırdım detaylı olarak amortisör kuleleri, ön amortisörler, rot milleri birde rot başı değişicek.
Sorun çözüldü, kaynağı amortisör bilyaları, üst takozlarıymış. Hazır sökülmüşken salıncaklar, rot milleri, rot başları gibi ufak tefek ne varsa değştirdik ön takımda, araba pamuk gibi oldu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)