michelin super sport
Printable View
michelin super sport
michelin super sport harika lastik
bugün lastikleri taktırdım.
2014-45. hafta üretimi.
continental conti5
herkese yardımları için teşekkürler.
michelin super sport mükemmel bir lastik hem yol tutuşu hem fren mesafesi çok iyi ayrıca çokta sesiz kesinlikle tavsiye ederim :icon_tup:
340TL güzel fiyat.. Burada 365TL'ye buldum bir de internetten 350TL'ye satıyorlar.. Daha altına göremedim henüz..
1. Continental C5
2. Michelin Super Sport
şeklinde kararımı vermem gerekecek gibi gözüküyor..
düşünürseniz elimde 225-40-18 roadstone marka 4binkm kullanılmış v desenli lastik takımı mevcut pm ile irtibata geçebilirsinz
Contı guzeldır ama yanakları yumusaktır bundan dolayı konforludur, bu tarz handlıng dıreksıyon hassasıyetı onemlıyse mıchelın ss.
En güncel konu bu, buradan sorayım bari.
Falken ZIEX ZE914 EcoRun kullanan, tecrübe eden var mı ?
bi güncel yapıp şöyle bi soru sorsam;
yanaklardan balon yapmama ıslaktaki yol tutuş ve Lastik sesi öncelik sırasına göre ne tavsiye edersiniz.
Performans derdim yok
araç F20 116
yok mu bi tavsiye beyler :) jantlar yolda balon yapmayacak sessiz bi lastik lazım
F1 asym 2 kullandım gayet yumuşak ve güzel tutunan bi lastik özellikle ıslak zeminde, günlük kullanım için gayet iyi konforlu bi lastik tavsiye ederim. Csc5 de iyi yumuşak o ayarda bi lastik.ama michelin ss daha iyi 2sinden de.p zero kesinlikle tavsiye etmem tozlu asfaltı hiç sevmeyen ısınmadıkça tutunmayan ve geç ısınan bi lastik vasat olarak değerlendirebilirim. Şuan nero gt kullanıyorum leon'da gayet başarılı fiyatıda uygun.
Ben Pilot Sport 3 kullanıyorum 225 40 18 memnunum.
Alırken çok balon yapar vs demişlerdi çok çukura düştüm neyseki sorun yok.
@Dragger
üstat yanaklar Extra Load mu kullandığın lastiğin ( XL )