User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Vogtland mı Yoksa Red Eagle Spor yay mı Daha Yumuşak ?

ANIL ERCAN
    Misafir

Vogtland mı Yoksa Red Eagle Spor yay mı Daha Yumuşak ?

Merhaba TT Ailesi, Daha önce Aracıma (Megane 2) Eibach sportline marka spor yay Takmıştım Ama Sert olduğu için(Ne hikmetse eibach için yumusak derler ama) Söktüm ve sattım Daha yumusak yay arayısına girdim Orjinal Konforumdan Ödün vermek istemiyorum..

Vogtland marka Spor yay aldım 3.5 Cm Ön Arka Ama daha taktırmadım Sıfır kutusunda duruyor lakin red Eagle diye bi marka daha var Oda yumusak diyorlar Oda ön arka 4.5 cm basıyor.

Şimdi Sorum su Hangisi Daha yumusak kullananlar Yorum yaparsa sevinirim..

Vogtlandı geri verip yerine red eagle alma sansım var O yuzden Yorumlarınız benim için önemli Yorumlarınızı bekliyorum..

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dragon07 görürse yazar ama red eagle in ciddi derecede en yumuşak yay olduğunu söyledi geçenlerde ..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dragon07 görürse yazar ama red eagle in ciddi derecede en yumuşak yay olduğunu söyledi geçenlerde ..
    valla öyle abi ben şimdi red eagle 50mm alıcam mesela , deneyin farkı görün tam caddelik ,pist için sert olanlara yönelin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    voglant kullanıyorum artı sertleştirilmiş amörtisörle bi sıkıntı görmedim bana göre konfor la pek birşey kaybetmedim sanki

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu red eagle yerli birşeymi duymadım daha ömce h bence bilinmiş bir marka kullanmak daha mantıklı bide her yay arabadan arabaya serlil açısından farklılık göstergeyo si aynı araçta yay kullananlarla irtibata geçerseniz daha iyi olur.

evrenalpar
    Misafir
    Eibach sportline serttir zaten prokite göre, önceden alırken de eibach prokit almanız daha iyi olurdu

ANIL ERCAN
    Misafir
    Prokit sert dediler banada Kimin ne dedigi belli degil valla abi Biri yumusak diyor biri sert diyor, Red Eagle basma acısından iyi 4.5 basıyor ön arka megane zaten jeep gibi yüksek tam ideal düsürür vogtland 3.5 basıyor ama 4.5 basması goruntu acısından daha güzel olcakta kararsız kaldım ikisi arasında hala.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aldiginiz eibach sahte olabilir, red eagle 50mm kullandim pammuktu
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldiginiz eibach sahte olabilir, red eagle 50mm kullandim pammuktu
    Valla abi seri numarası felan yazıyordu üstünde aksoy tuningden almıstım ama gerçekten sertti, Her an düsüncemi değiştirip red eaglelarla değiştirebilirim biraz daha yorum gelsinde

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dandik yay takıp yayı kıran duymadım ama, ısıtıp takıp kıran çok duydum

kardesim hiç düşünme bile red eagle al hem düşürür hemde konforludur.bütün polo gtilara çevremdekilere red eagle aldırdım kötü yorum daha gelmedi birde acaip düşürüyor

ama pist kasan adam red eagle almasın eibach vogtland ap tarzı yaylar serttir piste daha uygundur. 200lira olması lazm red eagle boşa dünya paralar vermeyin yaya hepsi para tuzagı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    red eagle 45 mm kullandım fazla yumuşak, beğenmedim.
    Crm performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazacağım yanlış anlaşılmasın ama yay takıyorsanız konfor düşünmeyeceksiniz diyim sertmiş yumuşakmış fark etmez bence arkadaş da megane iki vardı ona eicbach 4.5 a 3.5 takmıştı çok ta güzel düşürmüştü konforu hoşuma gitmişti

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    red eagle 45 mm kullandım fazla yumuşak, beğenmedim.
    Neyini begenmediniz ? Ne gibi bi problemi var ?

Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dandik yay takıp yayı kıran duymadım ama, ısıtıp takıp kıran çok duydum

kardesim hiç düşünme bile red eagle al hem düşürür hemde konforludur.bütün polo gtilara çevremdekilere red eagle aldırdım kötü yorum daha gelmedi birde acaip düşürüyor

ama pist kasan adam red eagle almasın eibach vogtland ap tarzı yaylar serttir piste daha uygundur. 200lira olması lazm red eagle boşa dünya paralar vermeyin yaya hepsi para tuzagı
    Ben o kadar basıkta istemiyorum camurluk arası tatlı sekilde kapansın, kasislerden normal düz geçeyim (eibach sportlinelarla düz geciyordum en yüksek kasiste bile) yeter bana..

Fiyatıda 350 tl civarı bu red eagleların vogtlanda aynı para.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyini begenmediniz ? Ne gibi bi problemi var
    söylediğim gibi çok yumuşak bir yay..arabayı yere basıyor mu evet ama konfor yok.. benim kullandığım yaylar 45 mm olanlardandı belki 30 luklar bu kadar rahatsız edici değildir..
    Crm performance

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söylediğim gibi çok yumuşak bir yay..arabayı yere basıyor mu evet ama konfor yok.. benim kullandığım yaylar 45 mm olanlardandı belki 30 luklar bu kadar rahatsız edici değildir..
    Abi benim anlamadıgım yumusak yayda nasıl konfor yok ? Yumusak yay konfora yonelik degil mi yoksa benmi yanlıs biliyorum ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi benim anlamadıgım yumusak yayda nasıl konfor yok ? Yumusak yay konfora yonelik degil mi yoksa benmi yanlıs biliyorum ?
    gereğinden fazla yumuşak seke seke gidiyorsun..beni rahatsız etti söktüm..bir daha yay alacak olsam bedava verilse takmam.
    Crm performance

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biara coil ex yaylar vardı onlarda iyi basıyodu ve gereksiz yumuşaktı araba saçmalıyodu hiç yol tutmuyodu fd6 da kullanmıltım.

Bence hazır almışsınız vogland yayları kullanın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Red eagle yayları biraz araştırıp Birlas'ta çalışan bir arkadaşından aldığım bilgiye göre bu yaylar cobra suspension firması (hollanda) tarafından birlas için üretiliyormuş.

http://www.cobra-suspension.nl/products/products.html

Cobra Suspension springs are wound from high tensile Chromium-Silicone wire purchased from Europe’s premium steel manufacturers.

The springs are cold wound on CNC coilers, heat treated and shotpeened for longevity, finished with phosphate treatment and a baked on resin powder coating for a hard corrosion resistant shell.

Cobra Süspansiyon yayları Avrupa'nın birinci sınıf çelik üreticilerden satın alınan yüksek tansiyonlu Krom-Silikon telden imal edilirmiş

Yaylar CNC tezgahlarda bükülüp ısıl işlemden geçip ve uzun ömürlü olması için soğuk olarak dövülüp fosfatla kaplanıp sert ve korozyana dirençli bir dış yüzey için reçine tozu ile fırında pişirilirmiş

ANIL ERCAN
    Misafir
    Yani sonuç dahamı yumusak red eaglelar ? Vericem vogtlandı onu alcam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)