User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Golf 6 için bir kaç tavsiye

gokhansaler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Golf 6 için bir kaç tavsiye

1) 57.000 Km oldu aracım hiç değiştirmemiştim arka balataları, 60.000 bakımında değişmeyi düşünüyorum. Dışarıdan mı almalıyım servisten mi bilemedim eğer fiyatlar birbirine yakın olacaksa oem daha mantıklı geliyor. Not: Diskler orijinal

2) Arka amortisörleri değiştirmeyi düşünüyorum çünkü sol arka amortisör dağ yolunda patladı yerine ne almalıyım sizce uzun ömürlü coilover çakması düzgün fiyatlı? ve nereyi tavsiye edersiniz?

3) Golf 6 için sway bar Türkiye'de kim satıyor?

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1) 90.000 bin bakımında ilk defa arka Balatalarım değişti, çifti 200tl (Ankara doğuş oto)

2) çakma coilover bulaşmayın. Ya orjinal binin yada koni veya bilstein geçiş yapın. Coilover için kW v1 yeterli olur.

3) fikrim yok ama Onur-oto.net danışırdım

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhansaler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1) 57.000 Km oldu aracım hiç değiştirmemiştim arka balataları, 60.000 bakımında değişmeyi düşünüyorum. Dışarıdan mı almalıyım servisten mi bilemedim eğer fiyatlar birbirine yakın olacaksa oem daha mantıklı geliyor. Not: Diskler orijinal

2) Arka amortisörleri değiştirmeyi düşünüyorum çünkü sol arka amortisör dağ yolunda patladı yerine ne almalıyım sizce uzun ömürlü coilover çakması düzgün fiyatlı? ve nereyi tavsiye edersiniz?

3) Golf 6 için sway bar Türkiye'de kim satıyor?
    Benim ön balatalar bitti dostum bakalım değiştiricem ekranda uyarı verdimi seninde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-Parça pahalı olsa oem dışardan al diycem ama balatalar için servisi öneririm. Dışarıyla servis arasında dağlar oynamaz. ve herşeyin kayıtlı belgeli olur.
    2-Şahsi fikrim ve çevremden duyduklarım coillerin markaları pahalı. Ucuzuda insanı taktığına takacağına pişman ediyo. Kendi golf 6'mda eibach 3.5cm yay kullanıyorum orjinal amortisörlerle. Çokda tatlı duruyo ve konfordan da ödün vermezsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Balataları yetkilide değiş bence de, dışarıdaki fiyatlarla çok fazla oynamıyor o yüzden yetkilide yaptır kafan rahat olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direk yetkili servise gidin, dışardan alınan birçok balata frene basınca ses yapıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    60 binde arka balatalar bitmemiş olabilir, servis bir bakışta anlıyor zaten. Gerekliyse söylüyorlar. Şuan acarlar'da aracım, memnun kaldım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim ön balatalar bitti dostum bakalım değiştiricem ekranda uyarı verdimi seninde
    Ön balatamı ben 2 kez değiştirdim 56.000 km içerisinde 1 kere de diskleri değiştirdim ***** kullanımdan kullanıma fark ediyor dostum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shadow34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-Parça pahalı olsa oem dışardan al diycem ama balatalar için servisi öneririm. Dışarıyla servis arasında dağlar oynamaz. ve herşeyin kayıtlı belgeli olur.
    2-Şahsi fikrim ve çevremden duyduklarım coillerin markaları pahalı. Ucuzuda insanı taktığına takacağına pişman ediyo. Kendi golf 6'mda eibach 3.5cm yay kullanıyorum orjinal amortisörlerle. Çokda tatlı duruyo ve konfordan da ödün vermezsin.
    Serviste fiyatlardan şikayetim yok da serviste 200 lira ise dışarıda iyi bir balataya 500 lira isteyenler var noluyor yani anlamış değilim )
    Bende orijinal balatalarla kullanıyorum eibach pro kit var aslında pek de tatlı durmuyor arka taraf 1cm daha düşseydi keşke )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğru diyosun arkalar önler kadar basmıyo ama 5cm taksak oda konfordan çok götürüyo. O yüzden 3.5 candır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)