Vw golf 7 dizel manuel aracımda daha çok şehir içinde farkedilen ve herzamanda yapmayan 70-80-90 km hızlarda başlıyan motor tarafından veya orta vites kısımlarında gelen bir uğultu mevcut.
Vw golf 7 dizel manuel aracımda daha çok şehir içinde farkedilen ve herzamanda yapmayan 70-80-90 km hızlarda başlıyan motor tarafından veya orta vites kısımlarında gelen bir uğultu mevcut.
Benim polo gti aracımda 1800 2000 devir arasında giderken bir uğultu geliyor ama ben kompresör sesi diye düşünüyorum.
Video ekledim ses belli oluyor normal değil gibi bence ama servis normal gibi başka araçlarada bakıcaz dönüş yapıcaz dedi, dönen eden yok.
Doğuşta çalışan bir kişiyle konuşmuştum hatta almaya niyetlendiğim sıralarda böyle bir sesten dolayı arabalar geri çağıralacak problem var gibi birşeyler demişti genel bir araştırma yapmak lazım bilgi bulabilirsem yazarım büyük birşey değildir umarım
Vtec
Benim poloda bu ses vardi, bilyeden geliyordu. Degistiler garantiden. Kontrol ettirin
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Boşa alınca susuyorsa belki gergi bilyalarıda bozulmuş olabilir ? 1. ve 2.viteste de 2000 2500 gibi başlıyor mu ses ?
sanzıman bilyalarında problem var.. internette gearbox whining diye aratırsan benzer bircok sey gorebilirsin..
Evet kulaklıkla izleyince ses direkt geliyor.Sanki araba semislick lastikle gidiyorda yada kışlık lastikle öyle bir uğultu var.
Normal değil,arkadaşların dediği gibi olabilir.Bence servise götürüp baskı yapmanız lazım.En kötü şikayetle ilgili bildiriminizi yapıp doğuşa mail atarsanız her şekilde geri dönceklerdir size![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
servise gittim birkaçkere farklı farklı mehmet kardeşim,
kalmalı sökücez deniyecez diyorlar bilmiyorlar hiç duymamışlar bunu daha önce.
araç garantide olmadığından ve sadece ilk servis bakımı gözüktüğünden direk bir bakım şartı ve kaldığı süre saatlik ücret istiyorlar uçuk fiyatlar..
bozuk çıkan parçanın bir kısmını iyi niyetten karşılarlar diyor v.s v.s
kesin net bişey yok, olsa değiştirtecem. orda yüksek fiyat çıkıcak ondan bırakamadım.
nereye şikayet edeyim bunu ?
Bendede vardi ayni sorun, vw in sanzimanlarinda oluyor boyle seyler sasmamak lazim dsgsi ayri manueli ayri dert. Iki kere tekerlek bilyasi degistirdiler sanzimanmis, saga sola donus yapinca azalirsa tekerlek bilyasi azalmazsa sanziman demislerdi bana o zamanlarda
Buna çok benzeyen bir ses 2008 sorentomuzda da geliyordu. sizin gibi servis servis dolaşıp önce orta derecede olan lastiklerimi boşa değiştirdim. sonra ön bilye dediler onları değiştirdim yinede çözüm olmadı. en son olarak diferansiyel bilyelerinde çıktı sorun. dif. açılarak bilyeleri değiştikten sonra çözüldü (yanlış yönlendirmek gibi olmasın. sadece diferansiyele de baktırmakta fayda var derim)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)