fiyat tahmin ettigim gibi .. Benim kafami karistiran bana herkes aks derken sana dif demisler . bu bosluk dedikleri aksin dif ile birlestigi yerde olusan bir boslukmu ?
Printable View
fiyat tahmin ettigim gibi .. Benim kafami karistiran bana herkes aks derken sana dif demisler . bu bosluk dedikleri aksin dif ile birlestigi yerde olusan bir boslukmu ?
hayır aks boşluğunu diffden çıkan taraftaki kafayı tutup lastiği yada kolları çevirmeyi deneyerek anladı usta . diffdeki boşluğu şaft ile diffin birleştiği yerden anladı
anladim peki nedir son durum ne islem yapildi ses kesildimi ?
Cumartesi sokturucem yazarim buraya sonucu
Akışmetre gibi kronik bir sorun diyebilir miyiz buna da..?:)
m44 lerde akışmetre sorunu nerdeyse olmaz ;) m42 lerde olur
bugün yaptırdım sabahtan söküp ikitelliye oto sakarya difransiyelciye gittik yılmaz usta halletti sağolsun.gidip kapağı açınca vaziyet fenaydı :D diffi dağıtmışız dişliler kırılmış ve travers kapağındaki pim yanlamaktan yuvanın yanına vurmaktan bir yuva büyüklüğünde bir delik daha açmış . :) allahtan ayna mahrutiye kadar girmeden sökmüşüz yoksa diff çöp olucaktı.sağolsun ustanın elinde iç parçaları mevcuttu 1 saatte halletti teslim etti gidip taktık ve vuruntu sıfır :D sorunu çözdük . maliyete gelince 150 usta sökme takma işçilik diff'ci 350 tl aldı.45 tl castrol 140 numara yağ . totalde 545 tl. normalde 250ye yapıcaktı difi ama dişli ve ıstavroz kapağı sorunlu olunca 100tl fark aldı normalde kapak fiyatı dişlilerle 250tlde güzel fiyata yaptı sağolsunn... vuruntu sıfır
hayirli olsun yinede fiyat normal aslinda. Benim akslar kaca patlayacak acaba
sağol abi.mekan olsa aslında hiç işçilik vermeye bile gerek yok arka takımı söküp almak çok basitmiş bunu anladım :) akslar çok daha basit bence .
valla ben daha kapi dosemesini sokemiyorum var gerisini sen dusun : ) bakalim yarinda ben servise gidecegim aks kafalari degisecekmis bosluklari alinacakmis 400 lirayada yaparlarmis umarim ses sadece akslardandir da dife bulasmadan sesi hallederim. Dif ile akslarin bozulunca ayni sesi yapmasi kotu hangisi olduguna karar vermek icin illa sokmek gerekiyor.
Yok abi gerekmiyormus iste :D bende oyle saniyordum ayhan abi aydinlatti beni sagolsun :d sen nerde oturuyorsun