İşyerindeki üç aracımızda beş altı senedir yaz kış Petlas kullanıyoruz.
Böyle bişeyle karşılaşmadık.
Printable View
İşyerindeki üç aracımızda beş altı senedir yaz kış Petlas kullanıyoruz.
Böyle bişeyle karşılaşmadık.
bu örnekteki lastiklerle havası inik vaziyette sürüş yapıldımı?
Bu hafif ticarilere binek araç lastiğimi kullanılıyor?? Bilmediğim için soruyorum yıllar önce Connect'te binek lastiği takmak istemiştik muayeneden geçmez demişlerdi..
benzer yarılma benim lastiklerimde de oluştu petlas dört mevsim lastiklerimde. halka gibi çatlak var komple. kışlıklarıda 1 sezon sonra çöp oluyor inanılmaz kaymaya başlıyor.
petlas o lastikleri garantiye sokar 2014 başında üretimli lastiklerim ticari mininbüste aynı şekilde olmuştu çatlaklar oluşmuştu 2 tanesinden 2 lastik gelmişti belki seride bir sıkıntı olmuştur
Sürekli havasız kullanım yorumu geliyor :). Sürekli belirtiyorum havasız binilmedi, ki havası hiç inmedi.
Ön iki lastikte bu şekilde, diğeri daha yeni başlamış yarılmaya.
Üretim hatası anladığım kadarıyla.
kaukçuk kalitesi ile ilgili bir durum sanki lastik havası inik olsa o kadar derin ve oval yarılmaz çatlaklar olur en fazla.. üretim hatası olabilir.. sanayide ustalardan duymuşdum petlasların çatladığını falan ama ilk defa gördüm.
Lastik yattı yada havasızmı kaldı acaba?
Valla petlastan çok memnun olan görüyorum ama ben hiçbir arabama takmam, kullanmam.
Kar lastiğini mutlu mesut kullandım. Tamam bi hakkapelita değil ama o paraya bulabileceğiniz en iyi lastik.
Yok nitrojen basılmadı normal hava basıldı sadece. Aldığım bayiyi aradım, bir lastikçiye gidip expertiz raporu çıkartıp bize gönderin dediler bu nedir :S Yani ne alakası var beni sallıyorlar diye düşünüyorum ?
Lastikleri adamlara göndereyim kendileri baksınlar doğru değil mi ?
Direkt petlas bayisine nekadar birakmiyorsunuz onlar gondersin merkeze
ankarada lastik işiyle uğraşıyoruz.Petlas hakkında çok fazla şikayet var. 1 senede sertleşme 2. sezonda kaymaya başlama diş eskitme ama böyle çatlamayı ilk defa gördüm ilginç
Geçmiş olsun. Kışlık lastikler güzel hoş, yazlık modellerin ömrü 15.000 km.
Lastikler kac km kullanildiktan sonra bu hale geldi ?
Maximum 15-20.000 olmuştur.