kış lastiği alın kış lastiği
frene basınca görürüm ben sizin kıymetli pratik kar zincirinizi :)
Printable View
kış lastiği alın kış lastiği
frene basınca görürüm ben sizin kıymetli pratik kar zincirinizi :)
Kis lastigi uzerine tak git dag cikislarinda ise yarar gibi duruyor...
Jant kolları arasında boşluk fazlaysa patiye düştüğünde veya ani frende lastik dişlerinin anasını ağlattığı doğrudur.
Sıkıştın mı kullanmak için herhalde. Bence 20 lira gayet iyi. En azından baktın saplandın bir şey oldu hemen pratik tak yola devam et koparsa kopar kopmazsa bizimdir :)
Çorap olayını öğrenciyken araştırmıştım hadi len oradan dedim ne alaka :D
Mantıken ıslansa işi biter :D
bu daha kalite duruyo,siyah kısım kauçuksa işe yarar,yok sarı kısımdaki plastiğin siyahıysa aynı akibeti görür.195 tl çok para,kış lastiği alınıp 4-5 sene kullanılır,bundan ucuza gelir totalde. aracın üstünde 215-40 16- petlas vardı,ilk kar yağdı ,200 metre zor yürürdüm,kızak gibi oldu araba,döndüm 185-55-14 pirelli li orjinal jantı taktım,yaz lastiği,sıkıntısız kullandım karda,istediğim gibi oynadımda arabayla hafif eğimli rampada yanlaya yanlaya .Dar taban yazlık lastik bile çok farkediyor genişlerle
Arkadaşlar bu yeni nesil plastikti çoraptı vb. Malzemeler kullanan varmı, snowboard yaptığım için dağlara çok fazla gidip geliyorum o yüzden işe yarar birşeyler lazım yoksa klasik zincir alıp devam etmekmi mantıklı olur