arkadaslar aracıma ap marka 5cm yay almayı dusunuorum nasıldır sızce..vtec2 kullanıorum..konfor ve yol tutus acısından nasıldır....
arkadaslar aracıma ap marka 5cm yay almayı dusunuorum nasıldır sızce..vtec2 kullanıorum..konfor ve yol tutus acısından nasıldır....
amn ustat ozmn ap ı gecelım..asırı sert yayla mişim olmaz gezılmıo ıstanbulda![]()
fk 6-4 tavsıye ederımsın..yada 3.5cm tein mi dersınız???
ap yay ın 5 lıgı zaten mın 6 cm dusurur. dusurmek amaclı kullanımda en ıyılerdendır. serttır yol tutusu ıyıdır
Dragger'ın eski yayları AP'ydi.. Ben o kadar sert bi yay görmedim ama yol tutuşu çok çok iyiydi
Tango-1 never dies.
ap en sert yaylardan biridir.sert ama yol tutuşu başarılı.
hele araçta 4-5 kişi varsa bide kilolularsa asıl o zaman sertlik nasılmış anlıyosunuz![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
civic için vogland iyidir.
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
ulan eser sana ztn yayada gerek yok dırek amort. ustunde gıtsek daha iiii....nasıl bı mantalıten var anlamadım))..bu yay muhabbetınden cok cektım artık duzgun bişi alıp kesıp bıcmek istemiyorum..bu yorumlarla ap almam artık..vog. yada tein arasında gıdıp gelıorum bakalım..
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bana bu bile yetiyo 15" 50 yanakartık tamamen piyasa spec yaylar sayesinde aracım 0.16 ykr yakıo şehir içi
![]()
su yay olayına 1 araba parası harcadın.. diyoruz sana orjinale cevir.
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)