e92 320d aracımıza kilit takmayı düşünüyoruz. Kilit diff takınca dtc tuşu kullanılmıyormuş doğru mu bu? Yani eskisi gibi kapalı veya açık ayarlayamazmışım doğru mu?
Birde maliyeti kaça patlar bize aramızda kullanan var mı?
e92 320d aracımıza kilit takmayı düşünüyoruz. Kilit diff takınca dtc tuşu kullanılmıyormuş doğru mu bu? Yani eskisi gibi kapalı veya açık ayarlayamazmışım doğru mu?
Birde maliyeti kaça patlar bize aramızda kullanan var mı?
Bende 335e taktiricam Ayhan Abi den haber bekliyorum. Dtc dsc de bir sikinti yasamiyormussunuz. Forumda nicki I-HANN di sanirim bi sorun fiyat icin isterseniz
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
Şöyle izah etmeye çalışıyım f30 320id bendede mecvut fakat lsd lık bır durumu yok paranıza yazık lsd talebı genelde 1-2. Vıtes patınaj ceken sarıp ılerlemekde zorluk ceken arac sahıplerı tercıh edıyor 335i 530d tarzı 320ied ye bence gereksız uygulamam mevcut fakat f30 benzınlılerdekı defransıyel ayna marıtısı cok kucuk oldugu ıcın kırılma rıskı yuksek tabı std aracda kırılmazda daha guclendırırsenız kırılma rıskı defransıyelın yapısı ufak oldugu için rısk oluşturuyor ben e36 ve f30 ların e46 ların kucuk defransıyellerıne uygulamanın gereksız oldugunu düşünüyorum ki en önemli şey lsd sız araca lsd takdınızmı yanlıycak yada drift yapıcam dıye beklentı cok oluyo lsd nın amacı patınaj esnasında yükü iki tekere iletmesi diye belirtiyim sonra biz kilit takdık ama aracımız patinaj çekmiyo demeyin
Uygulama yaptıgım bazı defransiyeller https://www.facebook.com/IHANNs/medi...unseen-section
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
bende e92 3.20d almak istiyorum suanda alırsamkilit diff taktırıcam ne gibi artısı eksisi olur sizce ortalama maliyet ne olur ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)