Pratik Oto Kar Zinciri 25.90TLKARGO BEDAVA -Hafta sonu fiyat
böyle birşey olabilirmi ?
plastik kelepçe bildiğin![]()
Pratik Oto Kar Zinciri 25.90TLKARGO BEDAVA -Hafta sonu fiyat
böyle birşey olabilirmi ?
plastik kelepçe bildiğin![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Geçen bizim arkadaş almıştı koçtaş'tan 40 tl mi neydidenedi vallahi işe yarıyor diye beni aradı kartaltepe'ye çıkarken
![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
arkadaşım aldı yogun kar yagısında cbr600 motorda denedık bırkaç tanesını kopartmıstı.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Bu değilde 160 liray a satılan tak git mi ne markası: ) o güzele benziyor çanta içinde 10 tane özel kelepçeli falan
bunu bende merak edıyorum valla : ) mantıken cok ıse yaraması lazım ama kopma olayı sıkıntı ılk agızdan yorum almak lazım
20 lirayada satan var denemek lazım
Snow Grip Yol Tutu
uygunmuş valla : ) tam karlı yolda kopmaz gıbı gelıyor asfalta geldıgınde sıkıntı...insan gibi gidilirse kopmaz zaten... bedavadan az pahalı denemek lazım![]()
Bir tanıdığım aldı, maksimum 20-25 tl veriir, daha kullanmadı fakat bence sulu veya ıslak asfaltta kopması çok kolay olacaktır.
Kullanılabilirliğini merak etmekle birlikte farklı bir tecrübe olsun diye bir gece ansızın ıssız karlı çevre yolunda denemek isterim.
tamamen karlı zaminde iş görüyor,asfalt karıştımı işin içine ***** plastik,soğuktan iyice sertleşmiş,teker teker kopuyor.kışın aniden bastıran karda veya bi yerde kalınıpda çıkılmıyosa iş görür.yani nerdeyse tek seferlik.çok pratik ama o ayrı,bagajda bulundurmak lazım
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum...
Benim arkadaşta aldı patinaj çekip teker asfalta değince direk koptu. Buna güvenip yola çıkılmaz gibi geliyor bana.
Kopma olayı olacağı için güven olmaz gibi geliyor.
Bir arkadaşım pronette çalışırken şirket aracında alttakinden kullanıyordu.
Yerde 2 karış kar olduğu bir gün Üsküdar'dan Tuzlaya gittik çok kullanışlı ve kaymadan eser yoktu. Ayrıca zincir gibi ses ve sarsıntı da yapmıyor.
Kampanyali Tunzero Kar
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Uludağ Kartepe çıkışlarında vs kullanılır. Orda kiralık zincire 50tl para alıyorlar.
20-30 tl ye bundan al kafan rahat çoğunlukla rolantıde patinaja kalmadan çık in işin bitincede at gitsin. En azından karaborsacılara para kaptırmamış olursun. Kimsenin ağzının kokusunu çekmeden kendini işini halletmiş olursun![]()
bu çorabı anlayabilmiş değilimçorap nasıl yol tutar la
benim dediğim o cırt kelepçelerin daha prof olanı bu iş görür sanırım
http://www.hepsiburada.com/tak-gitt-...li-pm-otdmr001
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)